KOJU MAGIJU JE LOREN BACILA NA NAJBOGATIJEG ČOVEKA, PA ON NE MOŽE NI DA DIŠE BEZ NJE: Ona tvrdi da je tajna u OVOME

Loren Sančez (54) mora da poseduje specijalnu moć zavođenja, jer mnogi smatraju da je Džefu Bezosu pomutila mozak

Vip priča
09:56h Autor:
KOJU MAGIJU JE LOREN BACILA NA NAJBOGATIJEG ČOVEKA, PA ON NE MOŽE NI DA DIŠE BEZ NJE: Ona tvrdi da je tajna u OVOME
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Loren Sančez (54) u 6. deceniji je seksi dama koja se okolo pojavljuje u prozirnim haljinama ispod kojih se vidi sve. Ona želi da svet vidi kako je ona lepa i zgodna, ali isto tako želi da i njen partner bude lep i zgodan pa je zbog toga naterala Džefa Bezosa da se nabilda, da se zategne i "doradi" kako bi joj parirao.

Dok nju nije sreo Džef Bezos je bio milioner koji je živeo skromno, sa ženom i četvoro dece. Oni su bogatstvo pažljivo sticali, ne rasipajući ga okolo, vredno radili i ćutali. A onda, nakon 25 godina braka, Džef je imao aferu. Ni manje ni više nego sa Loren Sančez koja mu je bila lični pilot. Priča se da se par 8 meseci tajno viđao po hotelima sa 5 zvezdica, luksuznim odmaralištima sve dok ga Loren nije ubedila da ostavi ženu i počne da živi kod nje.

Loren Sančez
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Niko nije mogao ni da zanmisli da će Loren uspeti da omađija Bezosa na takav način da joj je kupio jahtu vrednu 500 miliona dolara i kuću od 165 miliona dolara, pa čak i svemirsku raketu.

Od skromnog bogataša, Džef se pretvorio u nabildovanog dasu koji se bavi dodelom nagrada, društveno korisnim radom, ulaganjem u budućnost, dok oko sebe okuplja poznate ličnosti iz sveta šou-biza.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko je zapravo Loren Sančez?

Rođena je 19. decembra 1969. godine u Albukerkiju, Novi Meksiko, u Sjedinjenim Državama. U mladosti je bila zainteresovana za avijaciju. Rane godine provela je u hangaru jer joj je otac bio instruktor letenja, što je izazvalo strast u avijaciji. Takođe je provodila dosta vremena sa svojim ocem, koji je voleo da obnavlja stare avione.

Pohađala je 'El Camino College' u Kaliforniji nakon završetka srednje škole. Kao student, bila je pisac za studentske novine"El Camino College". Kako je bila željna obrazovanja, upisala je "Univerzitet Južne Kalifornije" na kojem je dobila stipendiju. U to vreme radila je kao televizijski pripravnik na televizijskoj stanici "KCOP-TV".

Takođe je bila domaćin i izveštač za KTVK-TV u Feniksu pre nego što se pridružila šou Extra kao reporter. Odatle se Sančez preselila u Fox Sports Net, gde je dobila nominaciju za Emi.

Loren je 2016. godine osnovala kompaniju Black Ops Aviation, prvu proizvodnu kompaniju u ženskom vlasništvu. Kompanija se zalaže za uređivanje snimaka iz vazduha za mnoge medijske divove poput Amazona, Netflixa i Foxa.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ljubavni život

Loren je imala više ljubavnih veza koje je javnost pratila, a prvi poznat muškarac u njenom životu bio je igrač NFL-a Toni Gonzales, s kojim je 2011. godine dobila sina Nika. Potom se 2005. godine udala za lovca na talente Patrika Vajtsela, a "da" su rekli na romantičnoj ceremoniji koja je koštala vrtoglava dva miliona dolara.

Godinu dana posle venčanja, par je dobio sina Evana, a dve godine posle dečaka stigla je i ćerka Ela.

Vajtsel i Sančezova su se rastali 2018. godine, a interesantno je da su ovaj biznismen i Džef Bezos bili vrlo bliski prijatelji, pa tako ima mnogo fotografija na kojima su njih dvojica i Loren zajedno na brojnim događajima, a upućeni kažu da su se njihove porodice družile i privatno, odnosno da je Loren provodila vreme s Bezosovom bivšom suprugom Mekenzi.

Godinu dana nakon što se razvela od od Vajtsela, u javnosti su se pojavile "bezobrazne" poruke koje su Džef Bezos i Loren slali jedno drugom i koje su dovele do njegovog razvoda od Mekenzi Skot.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je 2019. godine Džef Bezos objavio da se razvodi nakon 26 godina braka sa suprugom Mekenzi, javnost je ostala u šoku. Samo nekoliko sati kasnije, strani mediji su već pisali o novoj ženi u Bezosovom životu koja je, navodno, presudila njegovom braku.

Kako je i sam priznao, Džef se ludo zaljubio u Lorenu i to nije mogao više da krije, pa je rešio da zatraži razvod.

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

Ispostavilo se da su se Džef i Loren godinama tajno viđali, iza leđa svojih supružnika, a kao par su se prvi put javnosti predstavili na Vimbldonu 2019. godine. Priča se da je upravo njen bivši suprug dao karte Džefu i Loren za taj meč.

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada se s nestrpljenjem očekuje svadba Loren i Džefa, za koju se veruje da će biti pravi spektakl. Zašto? Zato što Loren to voli i želi popularnost više od svega.

Ona kaže da se od Džefa bukvalno ne razdvaja ni minut, jer oni zajedno vežbaju, zajedno posećuju kulturna dešavanja, zajedno rade...

Džef se ponaša kao da bez svoje žene ne može da diše, dok Loren kaže "To je prava i istinska ljubav"

1 / 13 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs