"MENI JE RAZVOD BIO JEDAN OD NAJLEPŠIH TRENUTAKA U ŽIVOTU": Ako shvatite da je kraj, uradite to kao Boris Komnenić

Boris Komnenić znao je da kaže da mu se brak "slavno" završio i da mu je razvod bio jedan od najlepših trenutaka

Ljubav
Autor:
"MENI JE RAZVOD BIO JEDAN OD NAJLEPŠIH TRENUTAKA U ŽIVOTU": Ako shvatite da je kraj, uradite to kao Boris Komnenić
Foto: preentscreen/Youtube

Boris Komnenić čuvao je privatnost, međutim, novinari su voleli da mu postave poneko pitanje koje zadire iza kamera i zavesa pozorišnih scena. I na njih je odgovarao sa stilom, tako je u jednom trenutku ostavio i svojevrstan recept za savršen razvod – koji bi mnogi parovi trebalo da pročitaju.

Boris Komnenić
foto: Kurir / Dragana Udovičić

„Moj brak se slavno završio, pošto se razvod pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali“, ispričao je Komnenić u intervjuu za Glossy.

Iz tog braka ima ćerku Nike, a bivšu suprugu i nju zbog rata u Hrvatskoj nije video pet godina.

Komnenić je smatrao da čovek nikada nije emotivno zreo da bi mogao to pouzdano da prepozna svoju „drugu polovinu“.

„Mnogi su mislili da znaju sve, pa ih je onda nešto lupilo u glavu i pokazalo im da ne znaju ništa. Uvek mi je na pameti primer Laze Kostića koji se u pedeset i prvoj godini zaljubio u tinejdžerku. Nema tih godina kada je čovek dovoljno star i dovoljno mlad da ne bi napravio grešku.“

Boris Komnenić, Guza u Boljem životu
foto: PrintscreenJutjub/ milan milutinovic

Iz braka sa suprugom Rene ima ćerku Niku kojoj, kako kaže, nije uspeo u potpunosti da se posveti.

- Nisam stigao da je učim, jer je tokom ratnog vihora živela sa majkom u Hrvatskoj. Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim.

Kaze da mu je bilo teško zbog te razdvojenosti

- Ne umem ni da objasnim koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanali, ni sam ne znam kako sam uspevao da ih ostvarim, a oni su mi samo obezbeđivali informacije da su njih dve dobro. Najgora je bila ta neizvesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to ćerkine najosetljivije godine u kojima nisam učestvovao i taj period je praktično zauvek izgubljen. Pokušavam da to ne ponovim s unukom i nadam se da ću u tome uspeti.

Njihov prvi susret se desio nakon pet godina

- Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao da dođem u Hrvatsku. Neprijatnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas.

Preminuo je 7. maja 2021. godine u 64. godini života nakon teške bolesti.

Stil/Glossy

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs