BOG LJUBAVI JE 3 MESECA POSLE RAZVODA ZAVEO LEPOTICU: Dok mu HOLIVUD kliče bivša žena tvrdi da je RAZVRATNIK kakvog nema

Nećete verovati šta ovaj zgodni glumac u usponu mora da uradi da bi video rođenu decu

Vip priča
BOG LJUBAVI JE 3 MESECA POSLE RAZVODA ZAVEO LEPOTICU: Dok mu HOLIVUD kliče bivša žena tvrdi da je RAZVRATNIK kakvog nema
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sa svojim tetoviranim bicepsima, vešto rasčupanom kosom i žalosnim pogledom plavih očiju, Karmen "Karmi" Berzato pokazao nam je da kuvari mogu piti opasno seksi. Ovaj novi Holivudski macan tumači glavnu ulogu u hit seriji "Medved" gde odustaje od blistave karijere priznatog kuvara u Njujorku, kako bi preuzeo zapuštenu radnju sendviča svog pokojnog brata u Čikagu. Njegova osetljiva duša sa ožiljcima bori se sa posledicama samoubistva svog brata dok pokušava da uspostavi red sa svojim kuhinjskim osobljem.

Džeremi Alen Vajt
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Razumem da su ljudi zaljubljeni u Karmija, i ja sam pomalo zaljubljen u njega" u šali je rekao zavodljivi glumac Džeremi Alen Vajt koji tumači Karmija. Mada to pomalo zvuči kao lažna skromnost, jer ova filmska zvezda vrlo dobro zna koliko ga njegovi fanovi poistovećuju sa likom Karmena Berzato što se moglo i videti na dodeli Emija, gde je dobio nagradu za izvanrednog glavnog glumca u humorističkoj seriji, kada je bio dočekan ovacijama iz publike.

Međutim izgleda da njegova žena ne deli oduševljenje njegovih fanova.

U maju prošle godine njegova supruga, glumica Adison Timlin, sa kojom ima 2 ćerke Ezer(5) i Dolores(3), objavila je da se razvodi od njega, čime je stavila tačku na brak dug 4 godine, kasnije je otkrila da su se zapravo rastali jos prošlog septembra. Par se upoznao još davne 2008. godine na snimanju tinejdž ostvarenja "Posle škole", a vezu su započeli 5 godina kasnije.

Ubrzo nakon razvoda glumica je na društvenoj mreži Instagram otkrila koliko joj je teško da bude samohrana majka, istakla je da je usamljena i iscrpljena. Ovo je bio veliki udarac za Vajta, pogotovo što je samo nekoliko meseci ranije na dodeli "Zlatnog globusa" u govoru istakao koliko mu znači podrška porodice i kako ne bi mogao da postigne sve što jeste bez njih.

Džeremi Alen Vajt
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac je navodno bio šokiran ovim ispadom bivše žene, jer za sebe smatra da je dobar otac, ali problemi koje su imali u braku isplivali su na površinu kao i nepoverenje između para koje je i dovelo do razvoda. Priča se da je Vajt varao svoju ženu sa ličnom asistentkinjom ali glumac tvrdi da su takva nagađanja čista glupost i da ih je razdvojenost zbog posla koštala braka.

Takođe otkrivena je i činjenica da je Vajt pristao da se redovno podvrgava alko testu zarad zajedničkog starateljstva nad decom. Navodno Timlin je bila primorana na ovaj korak, nakon što ga je previše puta tokom njihove veze videla u alkoholisanom stanju. Kada su deca kod Vajta on je u obavezi da čak tri puta u toku dana uradi ovaj test. Pored toga mora redovno da ide i na sastanke AA (anonimni alkoholičari).

Odluka da nagradu "Gong", koju je osvojio nakon "Zlatnog globusa" , posveti svojim ćerkama sigurno je bila gorko-slatka s obzirom na to da problematični glumac sada mora da radi alko test svaki put kada poželi da ih vidi.

Međutim rekli bi da Džeremija ovo posebno ne potresa, nepunih tri meseca nakon razvoda, ovaj super star uslikan je kako razmenjuje nežnosti sa modelom Ešli Mur (30) na ulicama LA, nedugo zatima top modela je zamenila njegova sadašnja devojka španska pevačica Rozalija (31).

Džeremi Alen Vajt
foto: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ogromna privlačnost ovog srcelomca udvostručila se kada je izašla njegova reklama za Kelvin Klajn gde Vajt pozira u njihovim belim boksericama. Pomoglo je i to što je Džeremi bio u top formi na reklami, zahvaljujući surovom treniranju zbog uloge u filmu "Gvozdena kandža". Stručnjaci procenjuju da je ova reklama Kelvin Klajnu donela 10 miliona funti za manje od 48 sati.

Buka oko reklame podigla se i nakon što je Britanska uprava za standarde oglašavanja zabranila postere Kelvin Klajn kampanje na kojima se prikazuje britanska pevačica Tvigs a na kojima je njeno telo otkriveno više nego što bi trebalo. Istakli su da je prikazana kao" stereotipni seksualni objekat" i da se ne može prikazivati u Britaniji. Tvigs je prokomentarisal Vajtov poster za isti modni brend i osudila "ACA" zbog dvostrukih standarda čime je samo još više skrenula pažnju javnosti na njegovu kampanju.

Vajt je možda i sam "stereotipni seksualni objekat" ali tranzicija od TV zvezde do planetarno popularnog "boga ljubavi" definitivno nije bila loša za njega.

Slavu je otkrio 2011. ulogom u rimejku popularne američke komedije "Bestidni". Ali serija koja ga je vinula u oblake je svakako "Medved" što mu je i obezbedilo prvu veliku ulogu u filmu "Gvozdena Kandža" koji uskoro dolazi u bioskope. Biografska drama o američkoj profesionalnoj rvačkoj porodici daće priliku mnogobrojnim fanovima da na velikom platnu procene da li se sav taj trud u teretani isplatio, a verujemo da jeste s obzirom da je glumac nabacio 10 kg mišića, što je itekako vidljivo na njegovih 170cm visine!

Uprkos njegovoj visini, velikom nosu, isturenim očima i neodoljivoj sličnosti sa glumcem Džin Vajlderom iz mlađih dana, čini se da imamo novog Holivudskog superstara. Nova generacija na društvenim medijima voli upravo ovakvu nekonvencijalnu i alternativnu lepotu.

Džeremi Alen Vajt
foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Takođe Vajt u intervjuima ističe da preferira vožnju biciklom sa slušalicama u ušima u opuštenoj varijanti i bira da nosi trenerku i ostane kod kuće umesto da se zabavlja u noćnim klubovimna, što je svakako "alternativno" za Holivud.

Međutim ova slika o njemu izgleda lažno, mnogi njegovi bliski prijatelji objašnjavaju da je Džeremiju iznenadna slava i popularnost teško pala.

Džeremi Alen Vajt potiče iz glumačke porodice, oba roditelja su mu pozorišni glumci, i on je više puta isticao kako bi veleo da se svi zajedno nađu na daskama koje život znače.

Ovaj Holivudski super star rezimirao je prethodnu 2023. kao godinu puno velikih uspona i velikih padova, i da očekuje da će nova godina biti drugačija. Njegova armija obožavaoca svakako raste i ako je sudeći po tome, 2024. će mu biti veoma uspešna.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs