SVI BRUJE O SINU MELANIJE I DONALDA TRAMPA: Kad je izašao iz automobila SVI SU ZANEMELI "Da li je ovo moguće?"

Najmlađi sin Donalda Trampa trenutno je u žiži interesovanja svetske javnosti

Vip priča
Autor:
SVI BRUJE O SINU MELANIJE I DONALDA TRAMPA: Kad je izašao iz automobila SVI SU ZANEMELI "Da li je ovo moguće?"
Foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Melanija Tramp (53) juče je sahranila svoju majku Amaliju, a tom prilikom uz nju je bila čitava porodica. Strani mediji pričaju kako je Donald pokazao kolika je podrška svojoj supruzi u ovom teškom momentu.

Međutim, najviše pažnje privukao je Melanijin i Donaldov sin, Baron Tramp koji je nakon dužeg vremena viđen u javnosti.

Ovaj 17-godišnji dečak izašao je iz kola držeći ispod ruke oca Donalda, a kamere su zabeležile da je za ovo vreme neverovatno izrastao.

Baron Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Naime on je visok 2 metra, što znači da je za glavu viši od svog oca Donalda.

Pričajući o svom najmlađem sinu, bivši Američki predsednik je rekao: "Porastao je toliko jer voli da jede svu tu domaću slovensku hranu koju mu majka sprema."

Inače, Baron veoma vezan za majčinu porodicu, priča slovenačkim jezikom i ima dvojno državljanstvo.

Baron Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Baron je rođen 20. marta 2006. godine, i on je jedino dete Donalda i Melanije Knaus Tramp, koji su se venčali oko godinu dana pre Beronovog rođenja, u januaru 2005. Baron je živeo sa svojom majkom u njihovom penthausu Tramp Tower na Petoj aveniji u Njujorku, dok se tata, kao tad već izabrani predsednik, preselio u Belu kuću. Međutim, Baron i njegova mama su se pridružili Donaldu u Vašingtonu, nakon što je on završio godinu u prestižnoj i veoma skupoj Kolumbijskoj gimnaziji i pripremnoj školi, koja je imala godišnju cenu od oko 45.000 dolara.

Za vreme Donaldovog mandata, njegova starija deca bila su angažovana dok je Baron uvek bio tajnosti i njegova privatnost je strogo čuvana.

Baron Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

"Baron je uvek prvi prioritet u životu Melanije Tramp," kaže izvor za strane medije.

U septembru 2023. godine Donald Tramp je za strane medije ovako pričao o svom najmlađem detetu: "Baron je veoma dobar sportista. On je dobro dete, odličan učenik."

Šta sve znamo o Baronu Trampu:

2005. godine kada je Melanija zatrudnela, Donald je bio zatečen što se trudnoća desila tako brzo. "Trebalo mu je vreme da prihvati to," ispričala je Melanija.

Kada se Melanija porađala, Donald je odlučio da ne bude u porođajnoj sali jer je smatrao da će njoj tako biti lakše. Melanija je kasnije rekla da joj je porođaj bio veoma lak.

Donald je svom sinu dao ime Baron jer je uvek hteo da se njegovo dete zove tako. Kada se rodio dečak, Melanija je htela da mu da drugo ime, ali joj je Donald rekao "Ne možeš mi to učiniti. Uvek sam hteo da se on zove Baron!"

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs