IMA 95 KG I GODINAMA DRŽI PRVO MESTO KAO NAJZGODNIJA ŽENA: Pre braka bila u CELIBATU, a sada ima TRIK za brak bez svađe

Ešli Grejem zna ono što mi ne znamo. Ona voli svaki svoj kilogram viška, a kada se posvađa sa mužem jednostavno samo uradi ovo

Vip priča
09:40h Autor:
IMA 95 KG I GODINAMA DRŽI PRVO MESTO KAO NAJZGODNIJA ŽENA: Pre braka bila u CELIBATU, a sada ima TRIK za brak bez svađe
Foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Ešli Grejem važi za ženu sa savršenim telom iako ima oko 95 kilograma i ne planira da smrša. Njena lepota leži u njenoj samouverenosti i zadovoljstvom sobom i svojim izgledom.

Međutim, i sama je priznala da to oduvek nije bilo tako. Pre nego je našla savršenog partnera, dosta je lutala, dopuštajući da joj mišljenje pogrešnih muškaraca utiče na samopouzdanje.

A onda je srela Džastina Ervina u kojeg se nepovratno zaljubila.

Ešli i Džastin su se prvi put sreli 2009. godine, a početak njihove veze je bio "nevin i sladak", prenosi lifeandstylemag.com

Ešli Grejam
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par se odlučio na celibat sve do venčanja, što znači da nije bilo isprobavanja ljubavi.

"Nikad nismo dovodili jedno drugo u iskušenje, pa nismo kasno noću odlazili u stan kod ovog drugog," napisala je Ešli u svojim memoarima.

Par se verio u junu 2010. godine. „Rekao mi je kako sam mu najbolji prijatelj, kako želi da živi sa mnom, kako nikada nije sreo nikoga poput mene“, rekla je Ešli za Harpers Bazaar 2019. „Sve te neverovatne stvari. A onda je izvukao prsten i rekao: „Hoćeš li se udati za mene?“

Manekenka i režiser venčali su se tog avgusta, samo dva meseca nakon što je Džastin postavio pitanje. Ešli je objavila svoju trudnoću u avgustu 2019. - tačno 9 godina od početka zabavljanja sa Džastinom. Oni su dočekali svog sina Isaka Menelika u januaru 2020.

Zašto su se odlučili na celibat?

"Za Džastina je apstinencija bila dokaz da je privržen veri i crkvi, zato nikad nisam htela da ga dovodim u iskušenje," rekla je Ešli.

Džastin je podelio sliku svoje supruge sa rečima: "Sve što mi treba u ovom životu greha!!"

Ešli je priznala da joj je u braku fantastično, te da ne prođe ni 2 nedelje a da se ne vide, jer žele da svaki momenat provedu zajedno.

"Kada radim sastajemo se u Los Anđelesu ili Njujorku. Srećemo se u Parizu, Majamiju - to je tako seksi," ispričala je manekenka.

Ešli Grejam
foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na pitanje kako se miri sa suprugom kada se posvađaju:

"Samo se seksaj. Imajte seks sve vreme. Čak i ako vam se ne sviđa, samo se seksajte", rekla je ona za magazin El u to vreme. „Otkrila sam da, ako nismo imali seks, postajemo hladni, a onda ako imamo seks, sve smo jedno drugom... Za nas je to kao, "Oh, hajde da imamo seks." I onda smo odmah ok i vraćam se u odlično raspoloženje."

1 / 13 Foto: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs