LJUBIO JE PRIJU PRE FILIPA, PA SE ŠUŠKALO DA JE VARAO S KOMŠINICOM: Sad završio sa fatalnom crnkom koju svuda PLJUJU

Put pevača nije bio nimalo lagan, medijski je najviše bio propraćen kada je bio u vezi sa Aleksandrom Prijović koja je sada u jeku popularnosti

Ljubav
15:45h Autor:
LJUBIO JE PRIJU PRE FILIPA, PA SE ŠUŠKALO DA JE VARAO S KOMŠINICOM: Sad završio sa fatalnom crnkom koju svuda PLJUJU
Foto: preentscreen/Instagram

Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus postali su roditelji u novembru mesecu 2023. godine i dobili dečaka Alekseja. Ljuba uživa u ljubavi sa Katarinom, ali se sve češće priča o njegovoj nekadašnjoj vezi sa Aleksandrom Prijović, koja puni koncertne hale širom regiona.

Pevač je progovorio o uspehu svoje bivše devojke, a potom otkrio da li su raskinuli zbog prevare, kako se ranije spekulisalo.

- Nisam čestitao Aleksandri na uspehu, nismo se sreli, preko telefona nisam slao poruku, ali prvom prilikom hoću. Čestitao sam joj kad sam imao neki intervju javno, ali naravno, čim se budemo videli, čestitaću, to je ogroman uspeh - započinje Ljuba priču, pa otkrila da li joj je u vezi predviđao ovakav uspeh:

- Jesam, ja sam znao da će to da napravi. Mi smo pričali o tome sto puta. Tako da nije to ništa, samo je bio momenat kad će da se desi, sa takvim kvalitetom koji ona poseduje, tu nema greške - ističe Perućica.

Spekulisalo se da je Ljuba Prijovićku prevario sa komšinicom

- To nije istina da sam je prevario sa komšinicom, bilo je kasnije, bilo je tu nekih, jeste ona komšinica, ispostavilo se da je komšinica, ali to je bilo kasnije. Nije nama puklo zbog toga, puklo je zbog drugih stvari, ali to je bilo još pre deset godina i stvarno je glupo da se uopšte priča o tome i iskreno, to mi je tako glupa tema - istakao je Ljuba, pa dodao:

Ljuba je pre Filipa bio u vezi sa Prijovićkom

- Imali smo 20 i neku godinu, znaš koliko je to davno bilo. Vezu nismo krivi. Posle te veze sa koleginicom više nisam bio, a verovatno i neću nikad više. Sreo sam svoju ženu, koja je žena kakva mi je trebala, kakvu sam ja želeo da imam, takvu imam pored sebe, ne mogu da opišem kakva je to žena. Mogao bih da pričam tri sata o tome kako me je osvojila, da napravim spisak. Uklapamo se savršeno, jedina osoba sa kojom bih bio 24/7 - rekao je pevač.

Cveta u ljubavi sa Katarinom Kolozeus

Kaća i Ljuba su u braku od 2019. godine, a lepa voditeljka nekada je krasila male ekrane. Iako se povukla iz medija, njena lepota, kao i izvajane obline, oduzimaju dah mnogima, gde god da se pojavi. I tokom trudnoće je besprekorno izgledala, te će se, čini se, munjevitom brzinom vratiti u top formu.

Katarina Kolozeus, žena pevača Ljube Perućice, zaratila je sa korisnicama društvene mreže Instagram jer su je kritikovale zbog toga što navodno ne doji tek rođenu bebu.

Katarina, inače veoma aktivna na drušenim mrežama, poznata po tome da nikome ne ostaje dužna.

- Debiluša koja ne doji. Užas. Moderna silikonuša - uvredljiv je komentar koji je Katarina dobila i javno ga objavila.

Ljuba Perućica
foto: preentscreen/Instagram

- Već par puta sam dobila ovakve komentare, pa se pitam odakle ovakve gluposti ljudima? Da li je to čista zloba ili su toliko nesrećni svojim bednim životima, pa samo traže način da se osete malo bolje? - odgovorila je Katarina, ali se na tome nije zaustavilo.

Počeci karijere Ljube Perućice

Ljuba Perućica poreklom je iz Požarevca, tamo je proveo svoje detinjstvo i završio osnovnu i nižu muzičku školu, kao i gimnaziju. Sa 18 godina je došao u Beograd, a sa 23 je dobio šansu da svoj talenat za muziku pokaže u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Pevač se prisetio svojih početaka i otkrio kako je izgledao prvi nastup.

- Nisam nikada radio u nekoj firmi. Sa 17 godina mi se javila želja da nastupam, moja prva svirka je bila sa Filipom Bulatovićem, koji danas peva sa Borkom Radivojevićem, to je njegov pevač u orkestru. Ja sam imao klavijaturu, on je imao ozvučenje, a nismo imali dozvolu, pa smo autobusom išli - rekao je Ljuba i dodao:

Ljuba Perućica
foto: Printscreen Instagram - Ljuba Perućica

- Prva svirka mi je bila na autobuskoj stanici u nekoj kafani gde ja danas kera ne bih pustio. Za svoj osamnaesti rođendan sam zamolio sve goste da mi donesu kovertu, koliko ko može, hteo sam da kupim ozvučenje. Sećam se da mi je tata rekao ‘mani se gluposti, uči ti školu’, meni je tada proradio inat, taj dan je bio Sveti Nikola i ja mu kažem ‘zapamtiću ovo, sam ću da kupim’. I ja zamolim sve da mi za rođendan donesu kovertu i uspeo sam da kupim neke kineske kutije, mala mikseta i tako krenem - otkrio je pevač.

Stil/Nova/Skandal/Alo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs