RAZVEO SE OD SUPRUGE ZBOG FATALNE CRNKE KOJA ODUZIMA DAH: Ne skida ruke sa nje, a ona jedva prebolela ovog zgodnog dasu

Glumac uhvaćen u zanosu sa novom devojkom nakon razvoda kako uživaju na plažama Meksima, a imali su poseban razlog za slavlje.

Ljubav
10:14h Autor:
RAZVEO SE OD SUPRUGE ZBOG FATALNE CRNKE KOJA ODUZIMA DAH: Ne skida ruke sa nje, a ona jedva prebolela ovog zgodnog dasu
Džošua Džekson, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Džošua Džekson (45) izgleda da je brzo zaboravio na brak i bivšu supprugu, te uživa sa novom izabranicom, takođe poznatom damom i oskarovkom Lupitom Njongo (41) . Naime, ovaj novopečeni par trenutno uživa u Meksiku, a omiljena im je plaža u Puerto Valjarti. Za putovanje su imali, čini se, i poseban razlog, proslava rođendana fatalane crnke.

Da ljubav cveta može se videti po paparaco fotografijama. Meksičko-kenijska glumica, poznata po ulozi Patsi u filmu "Dvanaest godina ropstva" koja joj je donela svetsku slavu, blistala je u vrlo oskudnom kupaćem kostimu, dok je njeno izvajano telo bez trunke viška i celulita došlo do izražaja.

Džošua Džekson
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, kako komentarišu na društvenim mrežama, holivudski dasa pored nje izgleda dosta starije, iako je razlika svega 4 godine.

Džošua Džekson i njegova nova devojka Lupita Njongo nisu mogli da sputavaju veliku strast, te su se sve vreme smejali, ljubili i grlili.

Novi par sa A liste obeležio je Lupitin rođendan proslavom u njihovom odmaralištu. Prema psianju stranih medija, Džošua je prvo iznenadio ogromnim buketom cveća i balonima u hotelskoj sobi, a potom su uživali u luksuzno odmaralištu

Džošua Džekson
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Izgledali su ludo zaljubljeno, kao da jednostavno nisu mogli da se zasite jedno drugog“, rekao je očevidac.

Oboje je trude da svoju romansu drže dalje od očija javnosti, jer u prošlosti nisu imali lepa iskustva, posebno zgodna umetnica iz "Ratova zvezda". Danima su njene priče o krahu veze sa bivšim dečkom Selemom Masekelom punile naslovne strane. Bila je veoma povređena, jer se ta ljubavna priča završila zbog prevare.

"Nalazim se u sezoni slomljenog srca zbog ljubavi koja je iznenada i razorno ugašena prevarom. U iskušenju sam da pobegnem u senku i da se sakrijem, da big skupila snage da kažem: "Kako god, ovako mi je bolje u životu." Ali podsećam se da je veličina bola koji osećam jednaka meri mog kapaciteta za ljubav. I tako, biram da se suočim sa bolom, i verujem da će i ovo proći - napisala je tada na svom Instagram profilu.

Džošua Džekson
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa druge strane, Džošua se prošle jeseni razveo od žene, a Tarner-Smith je navela kao razlog nepomirljive razlike. Nekoliko nedelja nakon što je podnela zahtev za razvod, glumac je fotografisan kako se drži za ruke sa Lupitom.

"Najvažnije je da izaberete ono što je najzdravije za vas i vašu porodicu i svakako vašu decu. Postoji toliko različitih trenutaka u našem životu u kojima gledamo sebe i kažemo: "Ko sam ja i da li sam veran tome?" „Ako je odgovor ne, onda morate da se povučete jer verujem da postoje vidljivi ožiljci od boravka na mestima koja nisu dobra za nas. I ne utiču samo na nas, oni utiču na sve oko nas. Ne mislim da je to neuspeh. Očigledno smo imali tako lep trenutak zajedno. A sada je vreme za novi trenutak za oboje“, rekla je nedavno bivša žena glumca.

1 / 5 Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs