NAJTRAŽENIJA MANEKENKA DANAŠNJICE IMA UBITAČAN REŽIM ISHRANE I VEŽBANJA: Način na koji se ona žrtvuje je ŠOKANTAN

Kendal Džener voli zdravu ishranu, a vežbanje joj je postala rutina. Ona svaki dan provodi u teretani kako bi bila vitka i mršava

Fitnes & Nutricija
09:12h Autor:
NAJTRAŽENIJA MANEKENKA DANAŠNJICE IMA UBITAČAN REŽIM ISHRANE I VEŽBANJA: Način na koji se ona žrtvuje je ŠOKANTAN
Foto: Printscreen/Instagram

Kendal Džener je jedna od najplaćenijih i najtraženijih modela današnjice. Ipak, u svetu mode postoje podeljena mišljenja o njoj. Kao mlađa ćerka Kris i Brusa Džener, Kendal je i sestra popularnih Kardašijanki. Zbog toga njen uspeh se više pripisuje rijaliti šou, nego njenom talentu za modeling.

Forbs ju je 2017. godine uvrstio na listu najplaćenijih modela, dok ova 27godišnjakinja svake godine sklapa sve više ugovora sa modnim mogulima. Trenutno ona učestvuje u kampanji Tomija Hilfigera.

Ono što niko ne može da oduzme ili zameri Kendal Džener je njeno ubitačno zgodno telo. A da bi bila tako zategnuta i vitka, Kendal naporno vežba i pazi šta jede.

Kendal Džener
foto: Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Režim treninga Kendal Džener

Kendal trenira sa fitnes trenerom Gunarom Petersonom. Svako jutro ustaje u 6h, a prvo što radi je da vežba. U 7h odlazi u teretanu i svaki dan vežba najmanje sat vremena. U teretani vežba sa tegovima manje kilaže, ali više ponavljanja kako bi održala prirodan tonus mišića. Trbušnjake vežba svaki dan kako bi njen stomak bio zategnut.

Osim tegova, Kendal vežba kikboks, trčanje i vruću jogu. Svaki trening Kendal Džener obuhvata plank (30 sekundi), visoki plank (30 sekundi), bočni plank (30 sekundi), podizanje zadnjice do 50 ponavljanja, čučnjevi do 50 ponavljanja, žablji hod do 50 ponavljanja, sklekovi do 50 ponavljanja i td.

Kendal Džener
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dijeta Kendal Džener

Kendal je fokusirana na zdravu ishranu, savršen balans između proteina, masti i ugljenih hidrata. Obožava domaće obroke spremljene na jednostavan način. Ponekad dopusti sebi da jede picu ili prženu piletinu. Između obroka jede humus, gvakamole i sveže povrće.

Kendal ne jede sir i mlečne proizvode, jer je u mladosti imala problema sa aknama. Često ispija čajeve za detoksikaciju i pije do 2,8l vode i čaja tokom dana.

Doručak: avokado, jaja, tost, ili - grčki jogurt sa voćem, ili - ovsena kaša.

Ručak: Piletina na žaru, sa povrćem i pirinčem.

Večera: Najkasnije do 18h večera, a to obično bude salata sa mesom ili veganske špagete.

1 / 9 Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs