NA POČETKU KARIJERE JOJ JE TETKA IZ NEMAČKE SLALA NOVAC ZA HALJINE: Sada je vlasnica komada čije cene idu i do 16.000€

"Hvala vam što ste došli iz Nemačke ovde večeras. Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene."

Moda
Autor:
NA POČETKU KARIJERE JOJ JE TETKA IZ NEMAČKE SLALA NOVAC ZA HALJINE: Sada je vlasnica komada čije cene idu i do 16.000€
Foto: Pera/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović (28) ne prestaje da svojim koncertima donosi euforiju gde god da se pojavi, a sinoć se, kako kažu mnogi svedoci sa koncerta u Zagrebu, tresla cela dvorana od gromoglasne publike.

Aleksandru to na svakom koncertu posebno razneži pa pusti i koju suzu, a u nedelju je posvetila govor i svojoj porodici. Pričala je o finansijskoj situaciji iz mladosti.

Majka Aleksandre Prijović ostala je bez posla ali se žrtvovala zarad karijere svoje ćerke. Njhova finansijska situacija je tada bila loša, a pomagala im je tetka iz Nemačke.

"Ne zamerite što večeras pričam mnogo više nego obično, ali moram reći jednu stvar, kada sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me vozila svakog vikenda na takmičenja, žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno dogodilo se da je finansijski bilo teško, a moja tetka je bila tu - rekla je pa dodala:

'Ponosna sam na sve što sam prošla'

"Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Tako da hvala vam što ste došli iz Nemačke ovde večeras. Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene. Uvek sam bila ponosna na sve što sam prošla.

Loša financijska situacija je sada daleko od Aleksandre. Ona se na bini pojavljuje u raznovrsnim modnim kombinacijama, a najčešće su to modeli britanske modne kuće Alexandera McQueena.

Pa je tako prvo dana nosila elegantne crne pantalone u kombinaciji sa belim sakoom. Pantalone koštaju oko 1890 eura. Dok sako, iste marke, iznosi 2365 dolara (2170 eura).

Aleksandra se na drugoj večeri koncerta pojavila u sakou koji krase prorezi, a sve je ukrašeno brojnim šljokicama i kristalima. Crni sako košta oko 17.500 dolara (16.000 eura), prenosi 24sata.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs