NAJBOGATIJA ŽENA NA SVETU POKAZALA KAKO DA IZGLEDATE OTMENO U HALJINI OD 3.000 DINARA: Jednim potezom "izbrisala" godine

Najbogatija žena na svetu, Niki Hilton, pokazala je kako nositi haljinu od 3 hiljade dinara.

Moda
NAJBOGATIJA ŽENA NA SVETU POKAZALA KAKO DA IZGLEDATE OTMENO U HALJINI OD 3.000 DINARA: Jednim potezom "izbrisala" godine
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedna od najbogatijih žena na svetu, Niki Hilton Roštild, ne osvrće se na modne trendove i uvek nosi ono u čemu se najblje oseća. Niki je napunila 40 godina, a svojim zanosnim izgledom uvek sve ostavi bez daha.

Tako je bio i ovaj puta, kada se pojavila u crvenoj, kratkoj haljini od satena. Srebrne sandale stopile su seuz njene noge,koje su izgledale vizuelno duže. Niki je pokazla da kratku haljinu mogu da nose sve žene, bez obzira na godine, a da izgledaju otmeno i prefinjeno.

Niki Hilton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Haljina koju je Niki nosila potrebna je svakoj ženi u ormaru, jer, nikad se ne zna kada ćete poželeti da izdominirate. Inače, ovakva haljina može da se nađe za 3.000 dinara, a uz sitne detalje može izgledati veoma luksuzno i skupoceno.

Niki je udajom za Džejmsa, ujedinila dve najbogatije porodice u Americi - Hilton i Rotšild. Džejms Rotšild je drugi muž Niki Hilton, a izuzetno je uspešan biznismen čije bogtstvo premašuje 1,3 milijarde dolara.

Niki Hilton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par ima troje dece: dve ćerke i sina, a svuda se pojavljuju zajedno pokazujući svima kako su jedna skladna i srećna porodica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs