SEVERINA U NAJPOPULARNIJEM MODELU ČIZMICA OVE ZIME: Pored toga što su izuzetno efektne, veoma se lako kombinuju uz sve

Severina nosi trenutno najpopularniji model zimskih čizmica za sezonu 2023. godine.

Moda
Autor:
SEVERINA U NAJPOPULARNIJEM MODELU ČIZMICA OVE ZIME: Pored toga što su izuzetno efektne, veoma se lako kombinuju uz sve
Severina u najpopularnijem modelu čizmica., Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina Vučković važi za jednu od najlepših žena sa teritorije bivše Jugoslavije. Pored svoje izuzetne lepote i vitkog izgleda na kojem bi joj pozavidele mnoge dame, ona poseduje i neverovatan ukus za modu.

Svoje obožavaoce iz sezone u sezonu oduševljava kreativnim modnim kobinacijama i neretko na svom Instagram profilu deli fotografije svojih odevnih kombinacija.

Zimogrozna Dalmatinka bez jakete. Vrijeme izdržaja: 2 minute, 14 sekundi“, napisala je u opisu fotografije.

Nosila je predivan džemper predimenzioniranog modela u crnoj boji s belim prugama koji je u potpunosti je napravljen od vune i deo je linije pod nazivom Ami de Coeur.

Uz džemper je kombinovala kožnu mini suknju u crnoj boji i tanke najlon čarape. Međutim ljubiteljima mode su za oko su sigurno zapale njene čizmice. U pitanju je model Dallas brenda Khaite koje su javnosti prvi put predstavljene u njihovoj kolekciji za jesen/zimu 2020. godine, prenosi Citymagazine.rs

Severina
foto: Instagram / Severina

Tri godine kasnije, čizmice u kaubojskom stilu jedan su od najpopularnijih modela obuće za ovu jesen-zima sezonu i nećete pogrešiti ako ih uvrstite u svoj garderober.

Severinin model ima nakrivljenu potpeticu visine 5,8 centimetara pa je vrlo udoban za nošenje. Na tržištu je dostupno nekoliko varijanti, a Severina je za sebe odabrala onu napravljenu od glatke crne kože i ukrašenu cirkonima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs