ŠUŠKALO SE DA JE SNAJKU LEPE BRENE VARAO SA KOMŠINICOM: A onda mu je fatalna crna ZANOSNIH oblina preokrenula život

Ljuba Perućica postao je otac i naglasio da je to nestvaran osećaj koji menja potpuno pogled na svet.

Celebrities
01:47h Autor:
ŠUŠKALO SE DA JE SNAJKU LEPE BRENE VARAO SA KOMŠINICOM: A onda mu je fatalna crna ZANOSNIH oblina preokrenula život
Ljuba Perućica, Foto: Printscreen Instagram - Ljuba Perućica

Ljuba Perućica i prelepa voditeljka Katarina postali su roditejli, a danas je ponosni tata izveo supruga i naslednika iz porodilišta, ne skrivajući najveću sreću koju su osetili do sada. Pevač je istakao da nije ovoliko plakao u poslednjih par godina, ali da su to neopisive suze radosnice, kao i da ovaj osećaj nikada do sada nije doživeo.

Trenutak kada je uzeo sina Alekseja prvi put u ruke ostaje zauvek poseban, naglašava muzičar, i u istom tonu podvlači da se divi njegovoj supruzi. Kako je rekao, bolju nije mogao da izabere.

- E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti, živote, što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao - napisao je Ljuba.

Voditeljka se porodila carskim rezom, a Perućica je sve vreme bio uz nju.

- Super sam, Bogu hvala, sve je prošlo kako treba. Ja sam odmah ustala što je meni najbitnije. Morali su da me uspavaju, što nije bio plan. Bila sam zbunjena , sve mi je bilo onako mutno i samo sam krenula da plačem. Kad je otvorio okice odmah sam se zaljubila. Obe mame će nam pomagati oko bebe, ali moja mama će biti ovih dana kod nas, tako da je Ljuba nadrljao, mora da je trpi - nasmejano je rekla Katarina ispred porodilišta.

Kaća i Ljuba su u braku od 2019. godine, a lepa voditeljka nekada je krasila male ekrane. Iako se povukla iz medija, njena lepota, kao i izvajane obline, oduzimaju dah mnogima, gde god da se pojavi. I tokom trudnoće je besprekorno izgledala, te će se, čini se, munjevitom brzinom vratiti u top formu.

O ljubavi sa Prijom danima se pisalo

Naime, kada su oboje bili na početku karijera, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica otpočeli su romansu koja je trajala dve godine. Mnogi su prognozirali da će upravo ovaj dvojac završiti pred oltarom, ali onda je sve iznenadila vest o krahu njihove ljubavi.

Iako je pevačica tada u javnost iznela da su se rastali sporazumno i bez teških reči, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

Aleksandra Prijović, Ljuba Perućica
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči - rekla je ona tada za "Alo!" međutim, u javnost je ubrzo procurela vest da su Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica ustvari raskinuli zbog preljube.

Ljubini prijatelji u početku su tvrdili da je do raskida došlo zbog poruka koje je pevačica navodno dobijala od drugog muškarca, međutim, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je zapravo Aleksandra Prijović prevarena.

Prema pisanju medija, Ljuba je njena česta odsustva zbog posla koristio kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala kada je u njegovom telefonu pronašla poruke. Međutim, ovi navodi nikada nisu razjašnjeni.

1 / 7 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ljuba se jednom prilikom osvrnuo i na navode da sa Prijom nije u dobrim odnosima.

Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo… Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti", rekao je Ljuba Perućica pre izvesnog vremena za Alo i otkrio da posle raskida sa Prijom nije patio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs