10 godina je slavna glumica bila u vezi sa svojim ocem: Terao je na gnusne stvari, a kada je zatrudnela nastao je haos

Glumica Mekenzi Filips, imala je buran život zbog svog oca narkomana, koji kada bi se nadrogirao, nije znao šta radi. Tako je silovao svoju rođenu ćerku 10 godina.

Porodica
09:32h Autor:
10 godina je slavna glumica bila u vezi sa svojim ocem: Terao je na gnusne stvari, a kada je zatrudnela nastao je haos
Foto: Profimedia

Svet je ostao nem kada je saznao tajnu glumice Mekenzi Filips. Ona je pre 15 godina priznala kako je bila u incestuoznoj vezi sa rođenim ocem, koji joj je radio svakakve gnusne stvari.

U početku, njihov odnos je otpočeo silovanjem kada je imala 19. godina, a kasnije je sve to postalo da joj deluje potpuno normalno i uobičajeno. Ona je sve to obelodanila knjigom iz 2009. pod nazivom "High on Arrival" gde je govorila o njihovom međusobnom odnosu i stokholmskom sindromu(psihološko stanje gde dolazi do emotivne bliskosti otmičara i žrtve) .

Otac glumice Mekenzi Filips je bio Džon Filips, muzičar američke grupe "The Mamas & The Papas", koja je svoj pik popularnosti doživela tokom šezdesetih godina prošlog veka.

Mekenzi Filips, Džon Filips
foto: Profimedia

On je bio poznat od ranije kao osoba koja je konzumirala različite supstance i alkohol, ali niko nije ni slutio šta je sve radio svojoj rođenoj ćerki.

Mekenzi je istakla da je njihov odnos započeo kada je ona imala 19 godina, a on tada bio nadrogiran sa žurke u kojoj se konzumirala droga u velikim količinama. Sve se to odrigralo neposredno pre nego da se glumica uda za Dežfa Seslera.

"Imala sam tone tableta, a i tata je imao tone svega. Na kraju sam se onesvestila na tatinom krevetu. Kada sam se probudila, moj otac me je silovao. Da li se to desilo ranije? Ne znam. Sve što mogu da kažem je da je to bio prvi put da sam bila toga svesna", rekla je Mekenzi za medije svojevremeno.

Mekenzi Filips, Džon Filips
foto: Profimedia

Nakon izlaska knjige, imala je dosta gostovanja u medijima zbog ovog vrlo bizarnog slučaja, a pošto se i danas prepričava, jasno je koliko je to bila tada u žiži javnosti.

Ona je jednom kod Opre Vinfri rekla: "Premotaj par godina unapred... Možda je 1981, na turneji smo i počinjem da se budim nakon događaja na kojima je bilo puno droge, sa pantalonama oko mojih članaka i mojim ocem koji spava pored mene. 'Ne misli, ne gledaj, samo nastavi dalje', govorila sam sebi. To se nije dešavalo svaki dan, nije se dešavalo svake nedelje, ali se sigurno dogodilo i desilo dovoljno puta".

U početku joj se to nije dopalo, ali kasnije je razvila psihološko stanje gde se zbližila emotivno sa svojim ocem i kada joj je to postala svakodnevnica.

Mekenzi Filips
foto: Profimedia

"To je neka vrsta Stokholmskog sindroma, gde počinješ da voliš svog otmičara. I ja sam osećala veliku ljubav za svog oca", ispričala je ona kod Opre Vinfri.

Ona je istakla da njen otac nije bio čovek koji je poznavao neke granice, i da je stalno bio rasturen od droge i da nije znao ko je niti kako se zove.

"Tata je bio veliko, strašno sunce oko kog su kružili njegova deca, žene, devojke, kolege muzičari i dileri droge, nemilosrdno privučeni njegovom žestokom, inspirativnom, ali štetnom svetlošću. Alternativni solarni sistem u koji me je tata uvukao imao je urnebesne trenutke, kao onaj kada sam se klizala niz gelendera u vili mog oca u Malibuu, i jezive scene, kao onu kada sam prvi put probala kokain sa 11 godina" , istakla je u Mekenzi u svojoj knjizi.

Mekenzi Filips
foto: preentscreen/Youtube

Sve do njene 29. godine, Mekenzi je bila u emotivnoj vezi sa svojim ocem, sve dok nije zatrudnela, kada nije znala ko je otac njenog deteta. Tada joj je platio bio abortus, a nakon toga više nije nikada dozvolila da joj priđe.

"Ne mrzim ga. Shvatam da je bio veoma izmučen čovek i da je tu torturu preneo na mene", istakla je bila izmučena glumica u intervjuu sa Oprom Vinfri.

Džon Filips je umro 2001. godine.

Stil/Žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs