Živeli su zajedno u hraniteljskoj porodici i ljubav se jednostavno desila: A onda saznaje istinu koja ga je patosirala

Ispovest čoveka koji je na sahrani svog biološkog oca, saznao da su on i njegova devojka, zapravo brat i sestra.

Lifestyle
Autor:
Živeli su zajedno u hraniteljskoj porodici i ljubav se jednostavno desila: A onda saznaje istinu koja ga je patosirala
Foto: guruxox / Alamy / Alamy / Profimedia

Čitav svet jednog usvojenog čoveka se okrenuo naopačke nakon što je otkrio da je žena sa kojom je izlazio zapravo njegova biološka sestra. Ovaj tridesetogodišnjak je ispričao kako je veći deo svog detinjstva proveo po hraniteljskim porodicama, pre nego što ga je usvojio njegov hranitelj.

Nije upoznat mnogo o svojim roditeljima, sem činjenice ko su i da su bili narkomani i alkoholičari. Uprkos svemu, uspeo je da podigne sebe na noge, da se druži i da ima dosta prijatelja, ali i da upozna devojku u kojoj je video svoju potencijalnu suprugu.

Muškarac se ispovedao na Reditu o ovom događaju, rekavši: "Ja i devojka, 24, upoznali smo se pre više od dve godine preko zajedničkih prijatelja i odlično smo se slagali. Nakon godinu dana smo ušli u vezu, a pre samo dva meseca smo se skućili zajedno. Imamo svoje razlike i naše male svađe kao i svi, ali zaista, sve je bilo divno, do tačke kada smo razgovarali o braku."

Incest
foto: guruxox / Alamy / Alamy / Profimedia

"Oboje smo odrasli u sistemu hraniteljstva", istakao je muškarac.

Nedavno je saznao da mu je biološki otac umro i pozvan je na sahranu. Ali neočekivano, i njegova devojka je dobila svoj poziv.

On je dodao: "Preminuo mi je biološki otac što mi je malo značilo jer me je hranitelj usvojio i bio je apsolutno sjajan. Međutim, i devojka sa kojom sam je dobila poziv na sahranu jer joj je i tata.

"Ona je već spakovala svoje stvari i otišla kod svoje najbolje prijateljice. Ova situacija je toliko zeznuta da iskreno nisam verovao da mogu da se dese ovakve stvari. Pocepan sam. Stvarno jesam, osećao sam se kao da volim ovu ženu, Razmišljao sam o našoj zajedničkoj budućnosti i sada ne znam šta da radim, fizički smo prešli granicu i kada smo pokušali da razgovaramo o tome, ona se slomila i počela da plače, više neće da priča sa mnom", rekao je slomljeni muškarac.

"Ranije smo pričali o našoj prošlosti, pričali smo o našim roditeljima, ali uvek je bilo "Moja majka je bila narkomanka, a moj tata pijanac". Imamo odvojena prezimena i da budem iskren, jednostavno nikada nisam smatrao da je to moguće da budemo u srodstvu, šta da radim, iskreno, osećao sam se kao da sam se zaljubio i u jednom danu sve se raspalo", istakao je muškarac.

On je takođe izrazio želju da njegova sestra ne ide iz njegovog života, i da bude u kontaktu sa njim.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs