"IZGLEDAJU KAO DA SU UPRAVO POČINILE ZLOČIN": Poznate glumice viđene kod PLASTIČNOG HIRURGA, obožavaoci u šoku

Niko i dalje ne može da veruje ovom prizoru jer su holivudske zvezde uvek važile za "prirodnu" lepotu.

Celebrities
12:28h Autor:
"IZGLEDAJU KAO DA SU UPRAVO POČINILE ZLOČIN": Poznate glumice viđene kod PLASTIČNOG HIRURGA, obožavaoci u šoku
Foto: Charley Gallay / Getty images / Profimedia

Glumice Dženifer Aniston i Sandra Bulok, viđene su kako zajedno izlaze iz ordinacije najpoznatijeg američkog hirurga dr Gordona, koji nadgleda plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju lica sa specijalnošću u podmlađivanju lica, prenosi ,,Dejli Mejl".

Aniston je 2015. rekla da nije obožavateljka injekcija.

„Ljudi misle da radim mnogo injekcija (botoksa), ali ja ne radim," izjavila je glumica.

Sandra Bulok
foto: Printskrin@starsofhollywood/YouTube

Kada je na dodeli Oskara 2018. Sandra bila optužena da ima filere, ona je rekla da je u pitanju samo alegrija.

Međutim, fotografije opravdano izazivaju nezadovoljstvo, zbog činjenice da su se klele da ne koriste botoks niti da su uopšte bile pod nož, što ne bismo rekli da je istina.

Klinika je specijalizovana za stručno podizanje gornjeg i donjeg dela lica, koje koštaju oko 50.000 do 100.000 dolara svaki, kao i podizanje obrva i očiju koje se kreću oko 30.000 dolara.

Glumice sada ostaju da objasne svoj odlazak kod doktora Gordona, jer sigurno nisu prešle toliki put od Los Anđelesa do Konektikata, samo da bi popile kafu sa doktorom.

"Grupni popust?";"Ove dame jednostavno ne mogu da stare dostojanstveo. Bez obzira koliko platiš, operacija, pogotovo fejslifting izgleda grozno," "Da li mogu da započnem novi trač? Da li su one sada par?"; "Očigledno je da su obe nešto radile sa licem, šta je sada novost?";"Očajnički žele da se podmlade,";"Dženifer Aniston izgleda kao da je upravo počinila zločin i pokušava da pobegne," neki su od komentara na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs