SINA PUŠTAO DA MU SISA PRLJAVE NOŽNE PRSTE, OPTUŽEN ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM: Porodica ga se odrekla, ALI ON NE MARI

Život nekadašnjeg glumca nastavlja da šokira.

Celebrities
Autor:
SINA PUŠTAO DA MU SISA PRLJAVE NOŽNE PRSTE, OPTUŽEN ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM: Porodica ga se odrekla, ALI ON NE MARI
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dve godine nakon što je glumac Armi Hamer prvi put optužen za seksualno zlostavljanje (i kanibalizam), osramoćeni glumac ponovo dolazi na naslovne strane zbog njegove bivše žene, koja je govorila o traumi koju je doživela sa njim kroz razvod.

Pored toga, glumac je prošle godine izgubio finansijsku podršku svoje bogate porodice, promenio karijeru i zaposlio se u prodaji deonica na Kajmanskim ostrvima.

Mnoge traume koje sam doživela u poslednje dve godine su iza mene. Prošla sam kroz vrlo javan razvod. Bio je prožet skandalima," izjavila je njegova bivša žena Elizabet.

Elizabet se razvela nakon deset godina braka sa Armijem, odmah pošto je saznala za silovanje jedne žene 2017.godine. Armi je u intervjuu jednom priznao da ume da bude seksualno agresivan, ali da to nije učinio.

Njegov raskalašan život, deo je bogatstva koje je imao kao dete. On je iz veoma bogate porodice i od malena je imao sve što je poželeo. Međutim, i oni su ga se odrekli nakon seksualnog skandala, tako da je izgubio svu podršku koju je dosad imao. Holivud ga se naravno prvi odrekao.

VIDEO KOJI JE BIO PREVIŠE

Viralni video koji je zaista bio previše, jeste onaj koji je Armi objavio sa svojim sinom u kom mu je dozvoljavao da mu sisa prljave nožne prste. Da stvar bude još gora, napisao je da je to trajalo čak sedam minuta!

KANIBALIZAM, SILOVANJE I NAPADI

Žena koja je tvrdila da je imala četvorogodišnju aferu sa glumcem, iznela je u javnosti sve dokaze koje je imala protiv Hamera. Dokazi su bili poruke koje su oni razmenjivali, a sadržaj je bio i više nego bizaran.

U porukama su fantazije o silovanju, o sadomazohizmu do granica neizdržljivosti i najgora od svega, fantazije o ishrani koja uključuje ljudsko meso.

To je uključivalo ,,ispijanje krvi", i ,,kasapljenje nožnih prstiju".

Pored toga, njegove fantazije o sadomazohizmu, potvrdila je i njegova žena, koja je govorila o traumama tokom njihove dugogodišnje veze i braka.

Ejdži Lorenc, Hamerova bivša devojka koja je navodno izlazila sa njim četiri meseca 2020. godine, potvrđuje priče njegovih bivših. Lorenc je rekla za ,,Pejdž Siks" da ju je Hamer navodno žigosao i naneo modrice, seksualno ju je prisiljavao i fotografisao je bez njenog pristanka.

„Dobila sam poruku preko Instagrama da mi je Armi poslao fotografije za koje nisam znala. Nisam ni znala da fotografije postoje ili kako izgledaju“, kaže Lorence. „Pričao bi o tome kao o tradicionalnoj sado-mazo vezi, ali nije. Ovo je bilo daleko izvan toga.”

PORODICA KOJA IMA ISTORIJU UBISTAVA

Armi Hamer, kao što smo naveli, dolazi iz bogate porodice, koja ga se u međuvremenu odrekla, ali ni oni nisu cveće.

Časopis ,,Vaniti Fer" objavio je bizaran članak o porodici Hamer, u kojem su opisali Hamerovo odrastanje na Kajmanskim ostrvima i otkriva više uznemirujućih detalja o njegovim rođacima. Njegov deda je, na primer, navodno „ubio čoveka u svojoj kući u Los Anđelesu zbog kockarskog duga i navodnih avansa njegovoj ženi."

Armi Harmer
foto: Profimedia

Armi Hamer je nakon optužbi izgubio uloge u Holivudu i na Brodveju, da bi se potom vratio na Kajmanska ostrva i tamo započeo novu karijeru, prvo kao recepcioner u hotelu, i sada sa prodajom deonica.

Glumac je priznao da je imao afere, ali negira silovanja, iako je otkrivena njegova stranica na kojoj je postavljao sado-mazo fotografije, seksualne spravice i lubrikante i još drugog sadržaja koji izaziva gađenje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs