POGLEDAJTE!

NA TELU GLUMCA KANIBALA USLIKANE 2 NOVE TETOVAŽE SKRIVENOG ZNAČENJE: One govore o njegovom karakteru

Armi Hamer ne prestaje da privlači pažnju javnosti, posebno otkako je optužen za niz zlostavljanja žena i kanibalizam.

Vip priča
15:22h Autor:
NA TELU GLUMCA KANIBALA USLIKANE 2 NOVE TETOVAŽE SKRIVENOG ZNAČENJE: One govore o njegovom karakteru
Foto: Profimedia

Glumac Armi Hamer (34), koji je tokom leta radio u odmaralištu na Kajmanskim ostrvima, nedavno se vratio u Los Anđeles. Naime, uživao je pored bazena u južnoj Kaliforniji, a prisutnima su zapale za oko nove tetovaže na njegovom mišićavom telu. One su vrlo specifičnog oblika i imaju vrlo simbolično značenje.

Hamer ima sada još dve tetovaže - torugao na sredini njegovih grudi i još jedan trougao kroz koji prolazi linija na njegovoj ruci. A takvi crteži navodno predtsavljaju alhemijske simbole za vazduh i vodu.

- Nacrtan kao trougao nagore pogođen horizontalnom linijom, vazduh je suprotan zemlji. Povezuje se sa toplotom i vlagom (tj. vodenom parom koju su alhemičari povezivali sa vazduhom umesto sa vodom) i posmatra se kao sila koja daje život - piše SimbolSage.com.

1 / 6 Foto: Profimedia

Osimo toga, ističe se:

- Prikazan kao jednostavan trougao okrenut naopako, simbol vode se posmatra kao hladan i mokar. Njegova boja je plava, a takođe je povezana sa ljudskom intuicijom.

Pred ovim glumcem bila je blistava karijera, ali onda ga je zahvatio čitav niz skandala. Prvo se 2020. godini razveo od 39-godišnje Elizabet Džejmbers s kojom je bio u braku od 2010. godine i s kojom ima dvoje dece. Za razvod je navodno bila kriva njegova afera s partnerkom iz filma "Rebecca" Lili Džejms.

Život je potpuno počeo da mu se urušava u januaru 2021. godine kada ga je više žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Armi Hamer
foto: Profimedia

I ne samo to, na Instagramu su bili objavljeni snimci poruka koje je navodno slao ženama između 2016. i 2020. godine. U njima je opisivao svoje seksualne fantazije koje su uključivale zlostavljanje, pa čak i kanibalizam.

Kako ovaj kontroverzni glumac ne prestaje da intrigira javnost, o njegovim skandalima, kao i o neobičnom životu njegove porodice, snimljen je i dokumentarac, a pogledajte šokantne detalje u trejleru:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs