skandalozna priča dobija i nastavak

Holivudski glumac u centru skandala: Nakon optužbi anonimne žene da je kanibal, oglasila se i bivša devojka!

Poznati glumac prolazi kroz niz skandala koji ulključuju njegove fantazije o kanibalizmu i seksualnoj dominaciji

Celebrities
14:34h Autor:
Holivudski glumac u centru skandala: Nakon optužbi anonimne žene da je kanibal, oglasila se i bivša devojka!
Foto: Profimedia

Američki glumac Armi Hamer (34) šokirao je nedavno svet kada su u javnost isplivale poruke koje je navodno slao jednoj ženi.

"Ja sam sto odsto kanibal. Želim da te pojedem", glasi jedna od poruka.

U drugoj razmeni, kaže: "Moram da popijem tvoju krv" i "Biću mnogo nevaljao sa tobom".

U drugim porukama obraća se ženi kao "robinji" i kako želi da joj "odseče nožni prst", ali i izražava želje za dominacijom nad njom.

"Ti samo živiš da bi se pokorila i bila moj rob. Odsekao bih ti jedan nožni prst i držao u džepu, tako da uvek imam deo tebe u svom vlasništvu", piše u jednoj od poruka.

Ne želim ni jednog [drugog roba]. Nikada se nisam osećao ovako snažno. Previše pijan i iskren", navodi se dalje.

Navodne poruke 34-godišnjeg glumca nisu verifikovane, što je navelo mnoge da nagađaju da bi mogle biti lažne.

Međutim, žena koja je optužila glumca da joj je slao poruke sa fantazijama o kanibalizmu, tvrdila je da ima dokaz da su od njega a ne od nekog drugog.

Iako ove optužbe nisu potvrđene, Hamer je zbog skandaloznih poruka odustao od predstojećeg Lajonsgejt filma "Dok nas smrt ne rasavi" (Shotgun Wedding), u kome je partnerka trebalo da mu bude Dženifer Lopez.

Armi Hamer
foto: Profimedia

O čitavog skandalu rekao:

"Ovim ne odgovaram na one us*ane tvrdnje, ali u svetlu ovih podlih i lažnih onlajn napada na mene, ne mogu da pri čistoj savesti sada ostavim svoju decu da bih četiri meseca snimao film u Dominikanskoj Republici. Lajonsgejt me podržava i ja sam im na tome zahvalan", rekao je on.

Pored toga, njegova bivša devojka Pejdž Lorenc s kojom je bio u četvoromesečnoj vezi do decembra 2020. godine otkrila je

svoje negativno iskustvo sa glumcem.

Ona je objavila video u kojem tvrdi da joj je Hamer nekoliko puta pričao o kanibalizmu tokom njihove kratke romanse.

Međutim, to nije sve! U javnost je procureo i snimak žene u donjem vešu koja je u krevetu dok glumac u tekstu komentariše kako je bio prisiljen da otputuje na Kajmanska ostrva zbog bivše žene i dece, ali da nije sve tako crno.

'Eto, moja bivša (iz vrlo dobrog razloga) odbija da dođe u Ameriku s mojom decom. Zato moram da se vratim na Kajmanska ostrva. To je loše. Ali, ipak nije sve tako crno. Moći ću ponovo da spavam s gđicom Kajman dok sam tu', napisao je Armi Hamer.

Glumac je svojim tekstom doveo sebe u nepriliku jer je, jednom kad je snimak iscurio u javnost, Odbor za izbor Miss Universe Kajmanskih ostrva dao izjavu na Instagramu gde se ograđuje od Hamerovih izjava, naglasivši kako osoba na snimku nije trenutna Miss Kajmanskih ostrva, niti je na bilo koji način povezana s tim brendom.

Armi Hamer se već sutradan zvanično izvinio.

'Hteo bih da razjasnim da osoba na mom snimku koja je ukradena sa mog privatnog Instagrama nije Miss Kajmanskih ostrva. Iskreno mi je žao ako je došlo do nesporazuma zbog mog blesavog smisla za humor. Moje najdublje poštovanje Mis Kajmanskih ostrva, koju ne poznajem, kao i celoj organizaciji jer nisam imao nikakvu nameru implicirati da se zapravo radi o Miss Kajmanskih ostrva, glasilo je Hamerova izvinjenje.

Odbor za izbor Miss Universe Kajmanskih ostrva ceo slučaj je prosledio lokalnoj policiji.

Ko je Amanda Gorman (23), najmlađa pesnikinja na inauguraciji u istoriji: Svojom recitacijom je osvojila svet! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs