Izdala izvikani album, pa se zbog šok skandala povukla: "Sakrila se u mišju rupu", a čereče je sa svih strana

Nakon što je objavila svoj album, glasine o seksualnom skandalu su je navodno naterale da se povuče, tvrdi izvor.

Šuška se
12:52h Autor:
Izdala izvikani album, pa se zbog šok skandala povukla: "Sakrila se u mišju rupu", a čereče je sa svih strana
Foto: Printskrin@Pop Tingz/X

Gde je nestala Bijonse? Upravo se to pita američka muzička industrija ovih dana jer im se čini da se nakon popularnog kantri albuma "Kauboj Karter"(eng.Cowboy Carter), povukla. Iako se uz album dovode u vezu i cenjena imena kao što su Doli Parton, Vili Nelson i Majli Sajrus, čini se da ni to nije bilo dovoljno da album postigne željeni i očekivani bum.

Izvori sve glasnije šuškaju da je razlog tome to što su se imena nje i njenog supruga Džej Zija pojavila u skandalu koji se dovodi u vezu sa kontroverznim reperom Didijem, kojeg brojne žene optužuju za seksualno zlostavljanje.

Bijonse, Džej Zi, Bijonse i Džej Zi
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Njih su se dvoje navodno pritajili kako ne bi dodatno skretali pažnju javnosti na njihovo dugogodišnje prijateljstvo s hip-hop izvođačem.

"Ovo je trebalo biti Bijonsino vreme, s obzirom na to da je njen dugoočekivani kantri album izašao pre svega dva meseca. A opet, nje nema nigde, sakrila se u mišju rupu. Album propada, Džej Zi i Bijonse ne uživaju u svetlima reflektora", otkrio je izvor za "Pejdž siks".

Primetio je i kako je otprilike mesec dana pre izlaska albuma, njen suprug ustao na dodeli nagrada Gremi i javno kukao o tome kako njegova žena nikada nije osvojila nagradu za album godine.

Bijonse
foto: Profimedia

"Ali što sada? Misli li on da će ona pobediti sa "Kauboj Karterom" bez ikakve promocije... Bez nastupa i bez dodvoravanja akademiji?", pita se izvor, koji smatra da njen novi album nije neuspešan, ali nije ni toliko moćan kako su svi mislili da će biti.

"Nešto se događa. Album je izašao s velikim praskom, bio je broj jedan svuda, a sada su i album i ona nestali", primećuje izvor.

Bijonse
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Sve je navodno poremetio Didi, a njegove luksuzne domove u Los Anđelesu i Majamiju pretreslo je Ministarstvo unutrašnje bezbednosti SAD u sklopu istrage o trgovini ljudima u seksualne svrhe.

Džej Zi i Didi su decenijama bliski prijatelji, zbog čega se očito Bijonsin suprug poprilično zabrinuo da bi nešto moglo povezati Džeja ili Bijonse s istragom ili bilo kakvim nedoličnim ponašanjem, prenosi "Pejdž siks".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs