DEJVID BEKAM UMALO OSTAVIO TRUDNU VIKTORIJU: Zbog snimanja sa Dženifer Lopez i Bijonse njihov brak je bio na ivici kraha

U novom dokumentarcu Viktorija se osvrnula na najnesrećnije periode njenog života sa Dejvidom.

Celebrities
Autor:
DEJVID BEKAM UMALO OSTAVIO TRUDNU VIKTORIJU: Zbog snimanja sa Dženifer Lopez i Bijonse njihov brak je bio na ivici kraha
Dejvid Bekam umalo ostavio trudnu Viktoriju, Foto: Profimedia

Viktorija Bekam je nedavno podelila intrigantnu priču o sukobu prioriteta između nje i njenog supruga Dejvida Bekama još 2005. godine.

Dok je bila uveliko trudna i pripremala se da im rodi sina, Dejvid se bavio fotografisanjem sa Dženifer Lopez i Bijonse.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Terry Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sukob koji je Viktoriju razbesneo.

Godina 2005. bila je ključni trenutak u životima slavnog para Viktorije i Dejvida Bekama. U to vreme, bivša spajsica bila je na ivici da rodi svog najmlađeg sina Kruza, a medicinski radnici su zakazali carski rez u uglednoj madridskoj bolnici. Život ovog para trebalo je da se drastično promeni i oni su se pripremali za radosni dolazak novog člana porodice.

Međutim, kako je Viktorija nedavno otkrila, ono što je trebalo da bude vreme iščekivanja prinove i povezivanja bilo je naprotiv veoma turbulentno vreme zbog nepredviđene situacije.

Kada je Dejvidu saopštila očekivani datum porođaja, njena nadanja u njegovo prisustvo u ovim najbitnijim porodičnim trenucima naišle su na neočekivani odgovor.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Dejvid joj je saopštio da ima druge planove.

Dejvid je priznao Viktoriji da se ranije dogovorio za fotografisanje sa međunarodnim muzičkim senzacijama Dženifer Lopez i Bijonse. Ovo je izazvalo bes, frustraciju i nevericu kod Viktorije, koja je bila na korak do porođaja.

Viktorija se uhvatila u koštac sa teškim izborom svog muža, posebno imajući u vidu predstojeći dolazak njihovog sina. Njene emocije bile su naglašenije zbog stanja u kom se nalazila.

Davidovo kultno fotografisanje usred Viktorijinog porođaja.

Dejvid Bekam je na kraju uspeo da sve postigne, prisustvovao je i rođenju svog sina Kruza u poznatoj bolnici u Madridu. Međutim, tok događaja se iznenađujuće okrenuo kada su novine objavile Dejvidovu fotografiju sa poznatim pevačicama uz provokativni naslov: „Šta bi Viktorija rekla?“

Ovo je Viktoriju još više uznemirilo. Dok je ležala u svom bolničkom krevetu nakon carskog reza, Viktorija se suočila sa ovom slikom i medijskom pompom.

Dejvid je snimio reklamu za Pepsi.

U reklami, pop zvezde Bijonse i Dženifer Lopez poslate su u restoran u misiji da se bore protiv loših momaka. Dok se svađaju, David ih posmatra, a zatim pijucka Pepsi nakon njihove pobede.

U 24-godišnjoj vezi Dejvida i Viktorije bilo je dosta trnovitih puteva.

Dokumentarac o Bekamovima bavi se retrospektivom njihove veze i svim usponima i padovima njihovih individualnih karijera ali njihove dugogodišnje veze koja je preživela niz skandala oko neverstva početkom 2000-ih. Viktorija je prvi put javno priznala Dejvidova neverstva iz prošlosti, opisujući taj period u svom životu kao duboko „nesrećan“.

Odigrala su se otprilike oko 2003. godine, kada se preselio u Španiju da bi igrao za Real Madrid. Za to vreme Viktorija je ostala u Engleskoj sa svoja dva sina, Bruklinom i Romeom. Nakon toga, dve žene, Rebeka Lus i Sara Marbek, oglasile su se u medijima, tvrdeći da su imale afere sa Dejvidom.

Viktorija je iskreno priznala: „Bio je to najnesrećniji period u mom životu. Ona je dalje otkrila da je tokom tog perioda prikrivala svoju ogorčenost i bol koji je iskusila: „Ne mogu ni da opišem koliko je bilo teško i kako je to uticalo na mene."

Međutim, uspeli su da se pomire i da prevaziđu skandal nakon što se Viktorija preselila u Španiju. Dejvid je podelio svoje viđenje situcaije rekavši: „Bilo je neverovatno teško gledati je povređenu, ali mi smo borci i u to vreme smo morali da se borimo jedno za drugo. Trebalo je da se borimo za našu porodicu, a ono što smo imali vredelo je borbe."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs