"NE PADA MI NA PAMET" NJEMU JE SAŠA POPOVIĆ ODBIO DA BUDE KUM: "Doneo sam maler, neću opet da rizikujem"

U našem narodu se veruje da se poziv za kumstvo ne sme odbiti. Evo zašto i kako je to učinio Saša Popović

Šuška se
Autor:
"NE PADA MI NA PAMET" NJEMU JE SAŠA POPOVIĆ ODBIO DA BUDE KUM: "Doneo sam maler, neću opet da rizikujem"
Zašto je Saša Popović odbio kumstvo, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Saša Jakšić Žika nakon razvoda od Dajane Paunović pokazao je svoju novu izabranicu, advokaticu Tijanu Mijailović.

Nakon što ju je i javno predstavio, počele su glasine kako će se par uskoro venčati. Šuška se i kako je Saša Popović unapred odbio da bude kum na ovoj svadbi.

Ova vest je na prvu mnoge začudila, s obzirom na to da je poznato da su Saša i Žika dobri prijatelji i dugogodišnji poslovni saradnici.

"Žika je iz šale pitao Sašu da li bi mu, ako se opet bude ženio, bio kum, na šta mu je Popović rekao da mu ne pada na pamet. Žika je prvo bio šokiran, a onda mu je Sale objasnio. Doneo sam ti maler kad si se venčao sa Dajanom, nije potrajalo, pa neću opet da rizikujem", rekao je nedavno za izvor blizak Saši za Svet.

Inače, Saša Popović važi za jednu od omiljenih ličnosti na domaćoj estradi. Svi ga vole zbog njegovog smisla za humor i korektnog kolegijalnog odnosa. Samo jedna osoba na estradi ne priča sa njim već pune 23 godine.

"Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u Zvezdama Granda", rekao je Popović nedavno u jednoj emisiji.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs