EVO KAKO NAM JE KUM NAPRAVIO PAKAO OD SVADBE, DOŽIVELI SMO NEVIĐENI ŠOK: Pokupili smo se i otišli sa vlastitog venčanja

Ispovest mladoženje o tome kako je kum mladencima uništio svadbu, izazvlala je lavinu komentara.

Ljubav
Autor:
EVO KAKO NAM JE KUM NAPRAVIO PAKAO OD SVADBE, DOŽIVELI SMO NEVIĐENI ŠOK: Pokupili smo se i otišli sa vlastitog venčanja
Foto: Shutterstock

Svadba i venčanje je za mladi ljubavni par jedan od najvažnijih dana u njihovom životu, te se trud eda sve bude pod kontrolom i onako kako su zamišljali. Naime, kum je ukrao slavu mladencima tako što je zaprosio svoju devojku, a povrh svega, tražio je da njemu i devojci puste njihovu pesmu, što je i druge parove podstaklo da učine isto.

Jedan je anonimni kum nedavno postao prilično omražena osoba na Redditu, nakon što je mladoženja ispričao kako je odabrao baš trenutak govora na svadbi kako bi zaprosio svoju devojku. Nakon što se pažnja svih zvanica prebacila na novopečene mladence, mladoženja je, kaže, prekinuo svoju svadbu, a na Redditu je korisnike pitao je li pogrešio.

venčanje, Mladenci
foto: Shutterstock

"Imali smo dobro venčanje dok nisu počele zdravice", objasnio je, dodavši da je tijekom svoje njegov kum odlučio zaprositi svoju devojku. "Rekla je 'da' i nastao je pakao."

Od tog trenutka, kaže, više niko nije obraćao pažnju na mladence i zdravice njima u čast su prekinute, a kum je još od DJ-a tražio da njemu i njegovoj devojci pusti njihovu pesmu, što je i druge parove podstaklo da učine isto. Tri sata kasnije, kaže, svi su parovi trčali do DJ-a da im pusti njihovu pesmu i harali su plesnim podijumom.

"Kad smo supruga i ja napokon dobili priliku otplesati svoj prvi ples, svi su već bili iscrpljeni i nisu uopšte obraćali pažnju na nas, već su otišli jesti", rekao je, pa su nekoliko sati kasnije oboje zaključili da im je dosta, pozdravili se samo sa roditeljima i otišli.

"Mislim da niko nije ni primetio", rekao je, dodavši da ga je tek tri dana kasnije neko od rodbine pitao gde su nestali i zašto se nisu ni pozdravili. "Sada nas svi naši rođaci zovu i govore nam da smo nezreli i da trebamo biti srećni jer je naše venčanje ljude podstaklo da budu romantični."

"Pošaljite kumu pola računa za zabavu za veridbu", napisao je neko. "Ja bih bila besna da me dečko zaprosi na tuđem venčanju. To je neoriginalno, nema nikakvo posebno značenje za našu vezu i osećala bih da sam pod pritiskom da pristanem. Osim toga, ružno je prema novopečenim mladencima", komentirala je jedna žena. "Kakav sebičan kum", zaključila je druga. "Definitivno trebate bolje prijatelje".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs