"Bila sam glupa što sam odabrala najbolju drugaricu za kumu: Na sam dan svadbe mi zabila nož u leđa, uništila mi život"

Ispovest devojke koja je doživela izdaju od strane najbolje prijateljice i supruga, i to na sam dan venčanja.

Lifestyle
19:31h Autor:
"Bila sam glupa što sam odabrala najbolju drugaricu za kumu: Na sam dan svadbe mi zabila nož u leđa, uništila mi život"
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Venčanje bi trebalo da bude najsrećniji dan u životu svake mlade, ali za jednu 31-godišnjakinju iz Amerike, ono se pretvorilo u pravi noćni košmar. U ispovesti objavljenoj na Reditu, mlada je otkrila šokantne detalje zbog kojeg je celo venčanje propalo. Prenosimo vam njene reči.

- Noa i ja smo se upoznali u srednjoj školi, a zaprosio me je ubrzo nakon završetka fakulteta. Za kumu sam izabrala takođe drugaricu iz detinjstva, Điju. Međutim, stvari su počele da izmiču kontroli kako se dan venčanja približavao. Noa se sve više udaljavao, ponašao se čudno, menjao lozinke na svom telefonu, a sve češće je izostajao iz kuće pod izgovorom da je previše zauzet. S druge strane i Đija je počela da izmišlja izgovore kako bi izbegla zajednička druženja - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i Mirror.

tužna mlada
foto: Shutterstock

Sve je kulminiralo tokom jednog od ključnih trenutaka u pripremama - kupovini venčanice.

- Krenula sam u kupovinu venčanice sa Đijom, mojom majkom i sestrama, dok je Noa otišao sa ocem i prijateljima da bira odelo. Kupovina je išla savršeno, dok Đija nije nestala na sat vremena. Ubrzo sam dobila poruku od njenog verenika, koji je rekao da ni Noe nema već neko vreme. Ispostavilo se da su Noa i Đija zajedno pobegli, navodno, kako bi isprobavali haljine i odela. Kada smo ih konačno pronašli, Đija je na sebi imala venčanicu, a moj verenik je bio uz nju, isprobavajući odela. Ona se kasnije pravdala da je probala venčanicu zbog svoje moguće udaje - istakla je ova mlada.

tuga, napuštanje, samoća
foto: Shutterstock

Kulminacija je usledila na samoj ceremoniji venčanja, dok je nevesta koračala prema oltaru, shvatila je da nešto nije u redu. Naime, ni mladoženja, ni kuma nisu bili na svom mestu.

Žena, Seks, Masturbacija
foto: Shutterstock

- Svi su počeli panično da ih traže. Đija je, vidno uzrujana, otrčala kroz salu i mahnula rukom u znak izvinjenja, dok se Noa pojavio nekoliko minuta kasnije. Pored svega, nastavili smo sa venčanjem. Nakon tradicionalnog sečenja torte, moj sada već suprug i kuma su ponovo nestali, a nisu se pojavili satima, što je svima bilo sumnjivo. Na dan kada je trebalo da započnem novi život sa ljubavlju mog života, doživela sam najveću izdaju- istakla je ova mlada kojoj je nekoliko dana potom, suprug priznao da je varao sve vreme sa njenom drugaricom.

Ova nesvakidašnja priča brzo se proširila na društvenim mrežama, izazivajući brojne reakcije i podršku za mladu koja je, umesto bajkovitog venčanja, doživela bolnu izdaju i to od najbližih.

Stil/Srećna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs