DEBAKL OKO HUMANITARNE UPLATE JE KOŠTAO BRAKA: Poznatoj influenserki se život RASTURIO zbog 1 GREŠKE

Poznata italijanska influenserka Kjara Feranji učestvovala je u skandalu koji je koštao braka.

Ljubav
Autor:
DEBAKL OKO HUMANITARNE UPLATE JE KOŠTAO BRAKA: Poznatoj influenserki se život RASTURIO zbog 1 GREŠKE
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Influenserka Kjara Feranji, razvodi se od poznatog repera Fedeza nakon osam godina braka, zbog skandala oko uplate humanitarne pomoći.

Problemi u njihovoj vezi počeli su navodno još za vreme prošlogodišnjeg muzičkog festivala Sanremo, ali Kjara je odložila donošenje bilo kakvih odluka kako bi podržala bolesnog supruga, piše ,,Dagospia".

Međutim, pravni problemi koji su uticali na njegov ugled, uticali su i na to da odluka o razvodu braka bude realizovana. Nakon njenog skandala, nastala je rasprava između repera i influenserke, što je dovelo da se reper spakuje i napusti njihovu kuću u kojoj su živeli, zajedno sa svojom pomoćnicom.

Kjara Feranji
foto: Profimedia

Skandal s humanitarnom akcijom dogodio se u decembru, kad je influenserka u saradnji s kompanjom Baločo kreirala praznični kolač sa njenim prezimenom koji se prodavao za devet evra.

Sav prihod od toga trebao je biti uplaćen torinskoj dečijoj bolnici za kupovinu novog aparata za lečenje dece obolele od osteosarkoma i Juingovog sarkoma.

Kad se akcija završila, javili su se iz bolnice kako nisu dobili donaciju od Kjare Feranji, već da im je brend Baločo uplatio i pre početka akcije donaciju od 50 hiljade evra.

Kjara Feranji
foto: Greco/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

,,Doniraću milion evra bolnici za pomoć deci. Ali to nije sve: radim to javno jer sam shvatila da sam pogrešila u komunikaciji. To je greška koju neću ponoviti u budućnosti. Potpuno ću odvojiti svaku dobrotvornu aktivnost, kojima se oduvek bavim i čime ću nastaviti da se bavim, od komercijalnih aktivnosti. Jer čak i ako je krajnji cilj dobar, to može generisati nesporazume ako nije bilo dovoljne kontrole nad komunikacijom", rekla je kasnije Kjara.

Stil/Jutarnji list

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs