Rođeni sin joj "nabacio" mlađeg dečka: Ono što Madona radi svom 31 godinu mlađem dečku je ludilo

Pop diva Madona je nakon samo mesec dana raskida našla novog dečka, koji je 32 godine mlađi od nje.

Šuška se
Autor:
Rođeni sin joj "nabacio" mlađeg dečka: Ono što Madona radi svom 31 godinu mlađem dečku je ludilo
Madona i Džoš Poper, Foto: Yaya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pop diva Madona, je za dlaku izbegla veliki problem sa garderobom kada je izašla u veoma otkrivajućem korsetu nakon što je raskinula sa svojim dečkom.

Kraljica popa je ove nedelje ostavila vrlo malo mašti u svom dubokom crnom topu. Madona (65), pokazala je svoj odvažni izgled prekriven džombastim srebrnim lancima u noćnom izlasku nakon iznenadnog razlaza sa svojim dečkom Džošom Poperom (30).

Ova vest dolazi nakon što su strani mediji saznali da je ušla u vezu sa novim dečkom, britanskim bokserom koji je 31 godinu mlađi od superzvezde.

Madona i Džoš
Madona i Džoš foto: Printscreen/instagram

Madona, je rasplamsala glasine o svom ljubavnom životu nakon što se "zbližila" sa britanskim bokserom. Madona se sva smeškala na slici u noćnom izlasku sa Ričardom Riakprohom(34). Sijala je dok mu je sedela u krilu odevena u crnu haljinu i mrežaste hulahopke.

Njen izlazak sa Ričardom dolazi samo mesec dana nakon razlaza sa bokserom Džošom Poperom (30).

Upoznali su se preko Madoninog sina Dejvida Bande, koji je išao kod Popera u teretanu u Njujorku. Ali njen zauzet raspored na turneji navodno je doveo do toga da se njih dvoje razdvoje, a insajder je rekao da se par "jedva viđao" poslednjih nedelja i meseci i da je njihova burna romansa jednostavno "prestala" nakon što su bili odsutni.

Madonda i Ričard
Madonda i Ričardfoto: Printskrin@tcp/YouTube

"Madona je jedva viđala Džoša mesecima, jer je njen raspored bio tako naporan. Stvari su jednostavno propale", rekao je neimenovani izvor za britanski "San". "Zaista nema zle krvi - oni se i dalje vole." Izvor je završio rekavši: „U ovom trenutku njihova veza se ne čini izvodljivom i oni su se smirili, ali su ostali prijatelji."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs