Živela je razuzdano, a ono što je ona uspela da uradi deci, mnogi roditelji ne mogu godinama: Evo kako ih je vaspitala

Način na koji Džulija Roberts odgaja decu mnogima je izvanredan i zadivljujuć.

Celebrities
Živela je razuzdano, a ono što je ona uspela da uradi deci, mnogi roditelji ne mogu godinama: Evo kako ih je vaspitala
Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Džulija Roberts, poznata holivudska glumica, voli da svoj lični život, posebno troje dece, drži podalje od pažnje. Ona i njen muž su 2004. dočekali blizance Hazel i Phinaeusa. Tri godine kasnije rodio im se sin Henri. Iako su prilično privatni, Džulija i Daniel Moder ponekad dele male uvide u svoj porodični život sa fanovima. Ovog puta, mnogi fanovi nisu mogli a da ne primete određeni detalj o Hazelinom izgledu.

19-godišnja ćerka Džulije Roberts Hejzel ulazi u centar pažnje baš kao i njena mama. Godine 2021. pridružila se svom tati Danijelu Moderu na premijeri filma Dan zastave. To je drama koju je režirao i u kojoj glumi Šon Pen, u kojoj takođe igra njegovu ćerku, Dilan Frensis Pen, u glavnoj ulozi. Danijel Moder je bio snimatelj filma, a njegova ćerka je odlučila da ga podrži na crvenom tepihu.

Obožavaoci su primetili koliko Hazel podseća na svoju mamu, Džuliju Roberts. Sa svojim blistavim osmehom i upečatljivim crtama lica, Hejzel izgleda kao mlađa verzija slavne glumice. Mnogi su istakli neverovatnu sličnost, napominjući da je Hazel očigledno nasledila mamin šarm i eleganciju.

Džulija Roberts je uvek štitila privatnost svoje dece, retko je objavljivala njihove slike na društvenim mrežama. Ona ceni stvarne veze sa svojom porodicom, daleko od telefona i tehnologije.

Džulija Roberts
foto: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U njenoj kući jedno pravilo je odlaganje telefona, posebno tokom obroka. "Upravo smo imali neka jednostavna pravila gde smo imali stanicu za punjenje gde svi telefoni idu kada dođete kući. Za stolom nema telefona", rekla je Džulija 2023.

U intervjuu je rekla da joj boravak kod kuće "sa decom i bez uređaja" zapravo "zvuči kao dobar provod". Džulija je objasnila da je odgajala svoju decu da ne budu preterano zavisna od tehnologije.

Džulija Roberts, Deni Moder
foto: Vallenilla/face to face / Face to Face / Profimedia

"Mislim na porodicu koja se okuplja na kraju dana, a vi zapravo imate o čemu da razgovarate za večerom jer niste bili u kontaktu ceo dan sto puta ili signal zauzetosti", rekla je ona.

Džulija je oduvek cenila pronalaženje ravnoteže između posla i porodice, i zahvalna je što često može da stavi svoju decu na prvo mesto. U intervjuu za britanski Vog 2024. godine, Džulija je priznala kako joj je postizanje uspeha na početku karijere omogućilo da da prioritet svojoj porodici kada su joj deca bila mlađa.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

"Mislim da je najsrećniji aspekt mog radnog/porodičnog života to što je uspeh mog radnog života došao ranije. Dakle, dok sam imala uspeh u porodičnom životu i imala muža i decu koji su želeli da ostanu kod kuće, radila sam 18 godina", rekla je ona.

Inače, Džulija iza sebe ima buran ljubavni život, a poznato je da je varala bivše momke, a pratile su je priče da je imala afere i sa oženjim muškarcima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs