Malo ko zna koliko je reper posvećen otac, pored svoje ima i 2 usvojene ćerke: Ponosno joj pisao pesme, a sad je oženio

Eminem pokazao svoju mekšu stranu na venčanju ćerke Hejli, njihov dirljiv ples bi istopio i najtvrđa srca

Celebrities
Malo ko zna koliko je reper posvećen otac, pored svoje ima i 2 usvojene ćerke: Ponosno joj pisao pesme, a sad je oženio
Foto: Profimedia

Eminem je tokom vikenda oženio svoju naslednicu Hejli Džejd. Ovaj radosni događaj je pružio priliku fanovima da vide mekšu stranu rep zvezde, pogotovo u trenutku kada je emotivno zaplesao sa svojom ćerkom, novopečenom mladom.

Venčanje je održano u dvorcu u francuskom stilu, a gosti su bili mnoga poznata lica, među kojima 50 Cent i Dr. Dre.

Hejli se udala za svog dugogodišnjeg dečka Evana Mek Klintoka. Presrećna mlada je podelila na Instagramu niz fotografija na kojima pozira u svojoj raskošnoj beloj haljini pored Evana ispred impozantnog mesta venčanja.

„Evan i ja smo toliko zahvalni za svu porodicu i prijatelje koji su putovali da nas podrže i budu deo ovog novog poglavlja naših života kao muž i žena.” Istakla je ona.

Eminem, koji je pokazao svoju zaštitničku i odanu očinsku stranu u nekoliko pesama, kao što su Hailie's Song, Mockingbird i Vhen I’m Gone, fotografisan je kako deli dirljiv trenutak sa svojom biološkom ćerkom, plešući sa Hejli pred drugim svatovima.

Reper, čije je pravo ime Maršal Meters, bio je u odelu dok je vodio Hejli — koja je izgledala zapanjujuće u svojoj svadbenoj haljini — na plesnom podiju dok ga je gledalo mnoštvo ljudi, preneo je TMZ.

Dok je Hejli bila nasmejala, Eminem je ostao veran svom Slim Shadi-nesu tako što nije skidao klasične naočare za sunce.

Štaviše, mlada, koja vodi podkast pod nazivom Just A Little Shadi, hvalila se svojom figurom u prelepoj haljini bez naramenica sa detaljima sirene, dok je Maršal nosio crni i šik smoking uparen sa Nike Air Jordans.

Eminem ima troje dece, Hejli je dobio sa bivšom ženom Kim Skot. Takođe je usvojio Alainu koja je biološka ćerka pokojne sestre bliznakinje Kim Skot i Stiviju Lejn Skot koja je biološko dete Kim Skot i njenog bivšeg partnera Erika Hartera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs