O ovakvom telu maštaju devojke širom sveta: Muž joj zarađuje 100 miliona godišnje, a ona sve zgodnija i zgodnija

Georgina Rodrigez zaista uživa u životu, a to se vidi i po njenom zanosnom izgledu

Celebrities
O ovakvom telu maštaju devojke širom sveta: Muž joj zarađuje 100 miliona godišnje, a ona sve zgodnija i zgodnija
Foto: Printscreen/Instagram

Ako ste pomišljali kako bi trebali do mora da doterate svoju liniju, a treba vam neka inspiracija za taj projekat, pogledajte Georginu Rodrigez koja je nedavno bila u Abu Dabiju.

Njene fotke u bikiniju dok s Ronaldom provodi vreme u vodi i van nje ostavljaju bez daha. Ona je dokaz da savršene proporcije zapravo ne postoje, ali savršeno telo da.

Fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez jedan su od najpopularnijih parova današnjice, a pre nekog vremena procurile su informacije o tome šta će se desiti ako raskinu vezu.

Prema pisanju španskih medija, njih dvoje sklopili su ugovor prema kojem će ona dobiti pozamašnu novčanu svotu i imovinu. Tačnije, pripašće joj vlasništvo nad njihovom porodičnom kućom u Madridu – La Finca i do kraja života trebalo bi na račun da prima 100.000 evra mesečno.

Forbes je proglasio Ronalda najplaćenijim sportistom na svetu, a njegova godišnja zarada prošle godine premašila je vrtoglavih 109 miliona funti. On i Georgina zajedno su od 2016. godine, a zajedno imaju dvoje biološke dece, Alana Martina i Belu Esmeraldu, i troje koje im je rodila surogat-majka, Kristijana Ronalda Džuniora i blizance Evu i Matea.

Verujemo da je njenoj dobroj liniji doprinelo i ovo pozamašno bogatstvo koje ima, ali ne dajte da vas to pokoleba. Pogledajte još njenih fotografija u galeriji.

1 / 9 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Stil / zadovoljna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs