Govore joj da hitno mora da smrša i nađe stilistu, a ona se skinula gola i pokazala čime raspolaže: Uživa kraj fudbalera

Ako ste mislili da ste od nje sve već videli i da vas Ronaldova verenica više ne može iznenaditi, grešite, ovo je njeno najprovokativnije izdanje do sad

Galerije
1 / 6 Foto: Courtesy of GUESS/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Georgina Rodrigez stala je pred objektiv potpuno obnažena dok je intimne delove tela pokrila skupocenim tašnama. Ove fotografije izazvale su niz komentara, a verenica Kristijana Ronalda, i pored dosadašnjih provokativnih modnih izdanja, mnoge je iznenadila.

Naime slike su deo nove Guess kampanje čija je zvezda Georgina. Kampanju čini serija fotografija, a fotka sa torbama je ubedljivo najizazovnija. Na ostalim slikama Rodrigez je "stilizovana" dosta odmerenije, a stilisti su, gledajući ta izdanja, obavili dobar posao.

Georgina Rodrigez
foto: Courtesy of GUESS/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Georgina se predstavila i sa novom frizurom ogromnog volumena, a novu boju kose pojavila nedavno je otkrila na Instagramu. "Bila sam oduševljena kada me Guess zamolio da budem zaštitno lice kampanje!"Holiday!". Saradnja sa Nimom bila je neverovatna, a kolekcija je apsolutno zadivljujuća", izjavila je, isitčući rad sa fotografkinjom Nimom Benati.

Vidi se da su profesionalno odradili ovu kampanju i barem se malo udaljili od uobičajenih komentara da Georgina ima mnogo para, ali nimalo stila i da uz milione ipak uspe da izgleda jeftino.

Stil / Blic Žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs