Optužuju je da je još jedna u nizu koja je smršala uz Ozempik, al evo šta je istina: Spektakularno izdanje Selene Gomez

Iako je uspešna i ima karijeru za pozavideti, ljudi ne mogu da joj oproste ne tako vitku liniju koja je posledica autoimune bolesti od koje boluje, evo kako im je svima zapušila usta

Moda
Optužuju je da je još jedna u nizu koja je smršala uz Ozempik, al evo šta je istina: Spektakularno izdanje Selene Gomez
Foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Selena Gomez izgledala je elegantno u klasičnoj maloj crnoj haljini dok je prisustvovala projekciji njenog novog kriminalističkog mjuzikla Emilia Perez na Njujorškom filmskom festivalu.

Pogled na vitku figuru 32-godišnje nominovane za Emi u 2024. u odnosu na 2023. svakako je podstakao glasine da je uskočila u trendovski voz Ozempic.

Međutim njena stilistkinaja Erin Volš je napravila magiju odabirom stajlinga lepe glumice.

Selena Gomez
foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Selenina gavran crna kosa bila je zalizana u punđu, koja je otkrivala njene dijamantske minđuše Tiffani & Co. Mačkasto našminkane oči savršeno su se uklapale sa bujnim dekolteom njene koktel haljine sa odgovarajućim odvojenim rukavima. Na leđima se krila velika mašna, a na nogama je izdominirala sa vrtoglavo visokim štiklama na platformu.

I dok je Gomez bila u pratnji dva telohranitelja, nije bilo ni traga njenom vereniku Beniju Blanku o kome se pričalo.

Selena Gomez
foto: Printskrin@selenagomez/Instagram

U novom filmskom ostvarenju Selena glumi Džesi Del Monte, transrodnu ženu vođe meksičkog kartela, u filmu Žaka Odijara koji je hvaljen od strane kritičara, a pojaviće se u odabranim bioskopima 1. novembra pre emitovanja 13. novembra na Netfliksu.

„Snimanje ovog filma je vredelo krvi, znoja i suza“, rekla je glumica – koji ima 648,8 miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs