Dok ju je muž varao govorili su da je zapustila izgled: Posle godinu dana, najlepša glumica ponovo diktira modni trend

Jedno vreme su pisali da je prilično zapustila svoj fizički izgled, ali je ovaj put pokazala kako izgleda stilizovana žena

Moda
10:51h Autor:
Dok ju je muž varao govorili su da je zapustila izgled: Posle godinu dana, najlepša glumica ponovo diktira modni trend
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pre dve godine počele su spekulacije da je čuvenu Natali Portman, po mišljenju mnogih jednu od najlepših glumica, muž varao sa 25-godišnjom devojkom. Tada su se u stranim medijima pojavile fotografije na kojima je izgledalo da je retko sređena i prilično zapustila svoj izgled, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Međutim, sve te glasine i komentari povukli su se u drugi plan nakon njenog najnovijeg pojavljivanja.

Natali Portman
foto: Profimedia

Juče se Natalie Portman ponovo pojavila u sjajnom izdanju, te je privukla pažnju na predstavljanju prolećno-letnje kolekcije za 2025. godinu britanske dizajnerke Steli Makartni, tokom Nedelje mode u Parizu, 30. septembra 2024. godine. Portman je, među mnogim poznatim ličnostima koje su došle da proslave predstavljanje najnovije kolekcije ove renomirane dizajnerke ženske mode, još jednom pokazala kako treba da izgleda stilizovana dama.

Natali Portman
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica se pridružila istaknutim ličnostima poput Grete Gervig i Ane Vintur, koje su takođe došle da podrže i uživaju u novim modnim trendovima, na jednom od najvažnijih modnih događaja godine. Revija je bila deo sedmodnevne Nedelje mode u Parizu, koja se održavala od 23. septembra do 1. oktobra 2024. godine.

Natali Portman
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Poznata izraelsko-američka glumica pokazala je da je klasija najbliža savršenstvu.

1 / 5 Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Natali je izgledala prilično raskošno obučena. Njena kombinacija bila je u potpunosti crna, sa posebnim akcentom na kožnu jaknu, koja je savršeno pristajala uz crne čarape i doprinela njenom elegantnom i moćnom izgledu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs