Sve što vam treba ove jeseni je kaput Ane Ivanović: Izdužuje figuru, sužava struk, a kroj pristaje bukvalno svim damama

Ana Ivanović uvek očarava svojim modnim kombinacijama, a sada je u fokusu prelepi kaput koji je obukla. Pravi hit za jesen.

Moda
19:22h Autor:
Sve što vam treba ove jeseni je kaput Ane Ivanović: Izdužuje figuru, sužava struk, a kroj pristaje bukvalno svim damama
Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović, ponovo je oduševila svojom besprekornom modnom kombinacijom, a ovog puta ključni element njenog stajlinga je prelep ljubičasti kaput, koji je postao pravi hit za jesen.

Na fotografiji koju je podelila, vidi se kako stoji uz prelepu vodenu pozadinu pod mesečinom, što dodatno ističe sofisticiranost njenog izgleda.

Ana Ivanović
foto: Printskrin@anaivanovic/Instagram

Kaput bogate ljubičaste nijanse odlično se uklopio uz svetlu haljinu jednostavnog kroja, stvarajući savršeni balans između elegancije i ležernosti. Ljubičasta boja, koja simbolizuje plemenitost i luksuz, savršen je izbor za prelazni period, donoseći svežinu u jesenje modne kombinacije. Pored toga, kroj kaputa je jednostavan, sa duplim kopčanjem, što ga čini praktičnim, a ujedno i glamuroznim komadom.

Ana je ovaj sofisticirani kaput uparila sa čizmama u smeđoj boji, koje dodaju toplinu celokupnom izgledu i savršeno dopunjuju neutralne tonove njene haljine. Ova kombinacija pokazuje kako jedan efektan komad, poput ovog kaputa, može podići svaki stajling na viši nivo i učiniti ga nepogrešivim izborom za jesenje dane.

Ovaj ljubičasti kaput je idealan ove sezone i za sve one koji žele da unesu malo boje i dinamike u svoju jesenju garderobu. Ana Ivanović je još jednom pokazala zašto je modna ikona – njena sposobnost da spoji klasiku i moderne trendove ostavlja sve bez daha.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs