Ana je morala da potpiše predbračni ugovor kada se udavala za fudbalera: Odvojeni im računi, a zbog dece menjali dogovor

Evo kako bračni par Švajnštajger deli milione ako dođe do razlaza

Ljubav
Ana je morala da potpiše predbračni ugovor kada se udavala za fudbalera: Odvojeni im računi, a zbog dece menjali dogovor
Foto: Printscreen Instagram - anaivanovic

Naša proslavljena teniserka, i za mnoge jedna od najlepših Srpkinja, u skladnom je braku sa nemačkim fudbalerom i bivšim kapitenom reprezentacije, a trude se da svoju intimu čuvaju dalje od očiju javnosti.

Međutim kada su se 2016. godine venčali, u nemačkoj štampi su se odmah pojavili i navodni detalji iz predbračnog ugovora Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Reuters

Švajnštajger (39) i njegova tri godine mlađa supruga su pre venčanja potpisali ugovor u kom svako zadržava imovinu stečenu pre braka. Tako se srpska teniserka osigurala da ne ostane bez desetak miliona evra koje je tad imala na svom računu, dok je fudbaler veći deo svoje zarade uložio u nekretnine.

Posle razgovora sa roditeljima Ana je donela odluku da je to najbolje rešenje, a Bastijan nije imao ništa protiv, prenele su "Novosti". "Sve je do detalja razrađeno na više od deset stranica ugovora. Ana ima doživotni ugovor s Adidasom, prema kojem će zaraditi više od sto miliona evra, a i to je osigurano ovim ugovorom", rekao je medijima prijatelj para, a prenosi "buka".

Ana Ivanović
foto: Instagram / Anaivanovic

Interesantno je da su njih dvoje, pre svega, iako su u braku, odlučili da imaju odvojene bankovne račune. "Njih dvoje ulaze u brak, ali to ne znači da će spajati račune. Advokati su Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj račun", ispričao je izvor za Blic.

Nemački zakoni nalažu da njihovi predbračni ugovori budu sastavljeni u sitne detalje, pa se i pre venčanja napravio plan za naslednike bez obzira na to koliko ih bude.

"Onog trenutka kada postanu roditelji, menjaju se određene tačke ugovora i to je već predviđeno pripremljenim aneksom. Naravno da će tada raspodela finansija biti drugačija u odnosu na sadašnji trenutak kada njih dvoje nemaju dece", objasnio je ranije izvor Blica.

Svojevremeno je za "Pink" izvor blizak poznatoj teniserki rekao: "Njima novac nikada nije bio važan, tako da ovaj papir neće uticati na njihove odnose. Ipak ugovor je potpisan nekoliko dana pre njihovog odlaska u Veneciju."

Ana Ivanović
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni par ima tri sina, Luku od 6 i Leona 7 godina, a prošle godine su sve iznenadili vešću da je na svet stigao i treći naslednik.

Stil / Mondo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs