Stručnjak za govor tela otkriva: Romantični trenutak na balkonu kraljevskog para otkrio istinu o njihovoj vezi

Kejt Midlton pojavila se u javnosti prvi put nakon šest meseci i otkrivanja prirode svoje bolesti, svi komentarišu o njenoj neverovatnoj snazi, a evo šta kažu o ljubavi između princa i nje

Ljubav
Stručnjak za govor tela otkriva: Romantični trenutak na balkonu kraljevskog para otkrio istinu o njihovoj vezi
Foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Stručnjak za govor tela otkrio je pravu prirodu odnosa Kejt i Vilijama nakon što je svet video kako dele romantične poglede na balkonu Bakingemske palate.

Princeza od Velsa oduševila je danas kada je ponovo izašla pred oči javnosti prvi put ove godine u jeku lečenja od raka i pridružila se kraljevskoj porodici na proslavi kraljevog zvaničnog rođendana.

Specijalista za komunikacije Džudi Džejms kaže da je zajednički trenutak između nje i njenog supruga dao dirljiv uvid u njihovu radost što su ponovo ujedinjeni na svetskoj sceni.

Princ Džordž, Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Ona je za MailOnline rekla: „Najdirljiviji trenutak došao je od Vilijama i Kejt kada su im se pogledi konačno sreli."

„Vilijamovo nasmejane oči i naborani mišići oko njegovih usana pokazali su njegov unutrašnji ponos i moguće olakšanje što njegova prelepa žena ponovo stoji pored njega, dok je Kejt, koja se vidno opustila, vratila je širok osmeh, pun ljubavi. .'

Pojavljivanje princeze od Velsa bio je pod sumnjom nakon što je propustila poslednju probu trupa prošlog vikenda. Ali pošto je kralj takođe bolovao od raka, spektakl vojne pompe i raskošnosti postao je simbolična izjava monarhije nakon perioda neizvesnosti.

Sinoć je Kejt otkrila da je 'dobro napredovala' u svom tretmanu, ali je iskreno rekla da ima 'dobre dane i loše dane' i iako je radila od kuće, rekla je 'još nisam izašla iz šume'.

Podrška javnosti ostavila je dubok utisak na princezu, koja je rekla da je bila 'odusevljena' 'ljubaznim porukama' koje su napravile 'svet razlike za Vilijama i mene i pomogle nam oboma da prebrodimo težak put'.

A gospođa Džejms je rekla da je princeza od Velsa, usred njene borbe protiv raka, pokazala „klasu“ kraljevske porodice i kanalisala snagu i odlučnost pokojne kraljice.

Kejt Midlton
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nastavila je: „Kejtin govor tela tokom ovog prvog koraka povratka bio je pokazatelj toga šta znači biti deo kraljevske porodice.

„Preslikala je šablon od pokojne kraljice koji je uključivao stoicizam i smirenost bez i jedne kapi samosažaljenja ili drame."

„Izgleda da je Kejtin pristup javnosti sličan pristupu koji je morala imati prema sopstvenoj deci: pristup samopouzdane odlučnosti, uveravanja, pa čak i podrške."

„U slučaju da je neko bio u nedoumici, ova pojava je pokazala da je ona zakonita naslednica titule kraljice.“

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs