Princ Vilijam godinama koristio ovo ime da bi spavao po hotelima s njom: Hteo da prođe neopaženo, al istina je otkrivena

Procureo je pseudonim koji princ Vilijam koristi još od studenskih dana

Celebrities
Princ Vilijam godinama koristio ovo ime da bi spavao po hotelima s njom: Hteo da prođe neopaženo, al istina je otkrivena
Foto: Arthur Edwards-The Sun/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da u braku omiljenog kraljevskog para, princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton, ne cvetaju ruže šuška se već mesecima. Nakon što se princeza od Velsa borila s rakom i odlazila na preventivnu hemoterapiju, te su priče postale sve učestalije.

A s obzirom na to da se ranije govorilo o tome kako je Vilijam prevario suprugu i to s markizom Sarom Rouz Hanburi, uprkos tome što je Sara to demantovala, mnogi smatraju da je istina da je princ imao ljubavnicu.

Rouz Hamburi, Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Zbog tih priča, javnost se prisetila početka 2000-tih, kada je princ studirao na univerzitetu St. Andrews u Škotskoj. Tada je koristio pseudonim jer je hteo privlačiti što manje pažnje na sebe. Realno, svi na fakultetu su znali da će jednog dana on sesti na tron i vladati, ali Vilijam je ipak koristio drugo ime.

Upravo se pod tim imenom i upisao na univerzitet, tvrdi autor Robert Džobson, koji je napisao knjigu o princezi Kejt pod nazivom 'Catherine, The Princess of Wales', a onda je Vilijam počeo koristiti pseudonim Stiv.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

'Odlučio je koristiti pseudonim Stiv u bizarnom pokušaju da prođe ispod radara', napisao je Džobson u knjizi. Vilijam je morao jako dobro istražiti ko mu je prijatelj, a ko samo želi doći do nekih informacija. Pogotovo nakon što je počeo izlaziti s Kejt. Tada je fokus javnosti bio maksimalno na njima pa su 'bežali' vikendima u Highgrove, Sandringham ili u vikendicu na Balmoralu. Koristili su lažna imena.

'Povremeno su se prijavljivali u hotele, koristeći imena gospodin i gospođa Smit - što bez sumnje nikoga nije zavaralo', piše autor. Zbog toga što je ranije znao 'muljati' s pseudonimima i lažnim imenima, pojedinci smatraju da upravo to može činiti i danas.

'Tako može ljubavnicu skrivati godinama', komentarisalo se na društvenim mrežama.

Stil / story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs