Dele isti donji veš, a kad je voditeljka pitala za brushalter, našla se u šoku: "Čekaj, to je ludo..."

Sestre bliznakinje i poznate influenserke, istakle su određene stvari koje praktikuju, što je zgrozilo njihove pratioce.

Celebrities
Autor:
Dele isti donji veš, a kad je voditeljka pitala za brushalter, našla se u šoku: "Čekaj, to je ludo..."
Foto: Printskrin@galsonthegopodcast/TikTok

Bliznakinje Bridžit i Danijela Felong, koje su aktivne na društvenim mrežama i imaju preko 180 hiljada pratilaca, nedavno su zgrozile svoje pratioce i korisnike društvenih mreža. Naime, gostovale su u podkastu Gals on the Go i pričale o tome šta sve dele, a svojim priznanjem izazvale su reakcije ljudi.

"Želite li da čujete nešto ludo?" upitala je Danijela voditeljku podkasta, na šta je ona potvrdno odgovorila. Uključila se i druga sestra, koja je prokomentarisala: "Uh, ovo će biti dobro."

"Delimo donji veš" "Čekaj, zapravo mi je neprijatno da ovo kažem. Imamo samo jedan brushalter koji delimo. Takođe, delimo i donji veš", rekla je influenserka. Voditeljke su bile u čudu i zbunjeno rekle: "Ne... Čekaj, to je ludo. Imate li jednu zajedničku fioku za donji veš?" Sestre su kratko potvrdile: "Da, tako je."

@galsonthegopodcast any twins out there also doing this?? @Brooke Miccio @DANIELLE CAROLAN @ACQUIRED STYLE @DaniellePheloung ♬ original sound - Gals on the Go Podcast

"Imamo samo jedan brushalter jer ih ne volimo, ali uvek kada treba da ga nosimo, svađamo se oko njega", objasnila je Danijela "Pa dobro, ko ga sada nosi?" našalila se voditeljka.

"Zapravo imamo dva, ali jedan je braon, a jedan crni. Tako da u stvari imamo samo jedan", objasnila je zatim Bridžit. "Sada će verovatno slušaoci reći da smo jako čudne", nasmejala se na kraju.

Bliznakinje
foto: Printskrin@galsonthegopodcast/TikTok

Pratioci su imali podeljena mišljenja "Ja imam sestru bliznakinju i ovo nije normalno, zaista ste čudne", "U šoku sam nakon što sam pogledala ovo", "Nikad ne bih mogla da delim donji veš", bili su samo neki od komentara začuđenih pratilaca.

Bliznakinje
foto: Printskrin@galsonthegopodcast/TikTok

No, bilo je i devojaka koje su napisale da to nije ništa čudno. "Ja takođe delim sve sa svojom sestrom, čak i donji veš", napisala je jedna.

Stil/Index.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs