Dele istog dečka i hoće da zatrudne sa njim: Bliznakinje nisu srećne ako nisu skroz iste, a jedna stvar je još jezivija

Jednojajčane bliznakinje Ana i Lusi, žele da imaju identičan život u potpunosti. Dele istog dečka, a sada žele i bebu sa njim, i tu nije kraj bizarnosti.

Lifestyle
21:47h Autor:
Dele istog dečka i hoće da zatrudne sa njim: Bliznakinje nisu srećne ako nisu skroz iste, a jedna stvar je još jezivija
Foto: Printskrin@annalucydecinque/Instagram

"Nećemo biti srećne ako nismo identične ili ne radimo stvari istovremeno", izjavile su sestre bliznakinje".

Ništa se ne može uporediti s jakom sestrinskom vezom - ali biste li izlazili sa istom osobom kao i vaša sestra?

Bliznakinje
foto: Printskrin@annalucydecinque/Instagram

Takav je slučaj s Anom i Lusi Desink, koje su poznate kao "najidentičnije bliznakinje na svetu". Ove crnokose lepotice iz Perta u Australiji već dugo impresioniraju ljude svojim nerazdvojnim životima, od zajedničkog odlaska u toalet i obedovanja do deljenja istog muškarca, piše biratanski "San".

Osim što dele isti krevet sa svojim partnerom Benom, Ana i Lusi su prošle iste plastične operacije kako bi održale što sličniji izgled.

Bliznakinje
foto: Printskrin@annalucydecinque/Instagram

Njihova veza je toliko jaka da je jednom prilikom, kad je Ana imala zakazan termin kod zubara za vađenje bolnog zuba, Lusi odlučila proći kroz isti postupak iako su njeni zubi bili potpuno zdravi, što je veoma jezivo. Lusi je objasnila: "Nećemo biti srećne ako nismo identične ili ne radimo stvari istovremeno’.

Kada je reč o ljubavi i romantici, bliznakinje - koje čak mere svoje obroke kako bi imale identične porcije - dele Bena. Deljenje dečka za nas znači da ćemo uvek biti zajedno", rekle su.

Bliznakinje, koje su svog verenika upoznale pre više od deset godina, ispričale su da su pokušale izlaziti s različitim momcima, ali to jednostavno nije funkcionisalo. Kažu i da među njima nema ljubomore - čak ni kada Ben poljubi drugu sestru odmah nakon što se mazio s jednom od njih.

Ovaj neverovatni duo, koji se zajedno i tušira, otkriva da su se suočile s najizazovnijim zadatkom dosad - pokušajem da zatrudne istovremeno. Rekle su: "Želimo sve zajedno doživeti". Ne možemo živeti jedna bez druge. Na kraju dana, to je način na koji odlučujemo da živimo svoj život i tako smo srećne. Bićemo tu jedna za drugu. Nastojimo da zatrudnimo što pre. Sve dok je dete srećno i zdravo, to je jedino što je važno."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs