Uradila sam DNK test i otkrila najčudniju porodičnu tajnu: Sada ne znam šta da radim

Prenosimo vam u celosti ispovest devojke koja je uradila DNK test i saznala gorku porodičnu tajnu.

Lifestyle
14:40h Autor:
Uradila sam DNK test i otkrila najčudniju porodičnu tajnu: Sada ne znam šta da radim
Foto: Profimedia

Usvojena devojka ostala je slomljenog srca nakon što je otkrila tragičnu porodičnu tajnu.

Nakon što je uradila DNK test i registrovala se na sajt kompanije koja sprovodi testiranja, da bi saznala više o svom poreklu, otkrila je da ima identičnu bliznakinju – ali i da nikada neće imati priliku da je upozna.

Dvadesetosmogodišnjakinja je na Reditu napisala: "Uradila sam DNK test i rezultati su me šokirali, ne u smislu porekla, već zbog činjenice da pokazuje da imam identičnu bliznakinju koja deli 100 odsto DNK sa mnom." Međutim, mislila je da je u pitanju neka greška.

Tužna žena, Zabrinuta žena, žena
foto: Shutterstock

Žena, koja živi u Kanadi, dodala je: "Mislila sam da je u pitanju greška, ali ozbiljno, njena fotografija izgleda toliko slično kao moja, i izgleda mlado na fotografiji, ona bukvalno izgleda kao ja."

Kontaktirala ju je putem sajta te kompanije i nestrpljivo čekala njen odgovor.

Kada je konačno dobila odgovor, bio je daleko od onoga što je očekivala. Dodala je: "Odmah sam poslala poruku i objasnila svoj život i koliko sam bila uzbuđena što ću razgovarati sa njom i upoznati svoju bliznakinju. Dobila sam odgovor od njenih usvojitelja koji su rekli da je ona uradila DNK test kako bi takođe pronašla bilo koga iz svoje biološke porodice pre nego što umre, jer joj je dijagnostikovan terminalni karcinom. Umrla je ne znajući da ima bliznakinju negde; mene. Umrla si, nisam stigla da ti kažem sve"

žena, Razočarana žena, Tužna žena
foto: Shutterstock

"Sada moram da živim ceo svoj život znajući da sam imala identičnu bliznakinju koju nikada nisam imala priliku da upoznam."

"Razgovarala sam s njenom majkom i ispričala mi je mnogo toga o njoj. Srceparajuće, uprkos tome što se nikada nismo upoznale, zvučimo tako slično. Čak smo studirale isto na fakultetu. Nadam se da ću jednog dana upoznati njene roditelje i posetiti njen grob. Razočarana sam izvan reči."

žena, devojka, tuga, zamišljena devojka
foto: Shutterstock

Komentarišući njenu objavu, jedan korisnik je rekao: "Ne mogu da zamislim kako je njenim usvojiteljima, znajući da postoji neko tamo ko izgleda identično kao njihova preminula ćerka."

Drugi korisnik je dodao: "Retko je da se blizanci razdvajaju u ovom vremenu. Njeni roditelji bi verovatno voleli da te upoznaju. Možda bi trebalo da dobiješ i medicinsku istoriju od njih, posebno o raku. I tuguješ. To je drugačija vrsta tuge jer je nisi poznavala. Ali tuguješ zbog gubitka sestre." Treći korisnik je rekao: "Kao majka blizanaca, moje srce se slama zbog tebe. To je mnogo toga za procesuiranje. Definitivno poseti njene roditelje, mislim da bi voleli da te upoznaju, možda bi to iscelilo nešto u svima vama."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs