Šta se desilo Princu Vilijamu? U najnovijoj čestitki šokirao javnost, ovakvog ga nikad do sad nismo videli

Sjajna princeza od Velsa hvali olimpijske napore tima Velike Britanije zajedno sa suprugom, koji izgleda kao grubijan u klipu sa raznim zvezdama, uključujući Snup Doga i Dejvida Bekama

Celebrities
22:10h
Šta se desilo Princu Vilijamu? U najnovijoj čestitki šokirao javnost, ovakvog ga nikad do sad nismo videli
Foto: Printscreen Instagram

Princ i princeza od Velsa, Vilijam i Kejt čestitali su preko društvene mreže Instagram, svim sportistima iz Ujedinjeng kraljevstva, na Olimpijskim igrama u Parizu na uspesima i njihovim dostignućima.

Poruka je glasila: Bravo, kakvo neverovatno putovanje! Svaki sportista je pokazao ogromnu posvećenost, srce i strast. Učinili ste nas sve tako ponosnim!

Međutim ono što je privuklo pažnju javnosti jeste zapušten izgled Princa Vilijama na koji nikoko nismo navikli. Naime on je bio neobrijan i sportski obučen.

Princeza od Velsa s druge strane je sijala i pored preventivne terapije protiv kancera kojoj je podvrgnuta.

Pozitivna poruka kraljevskog para stigla je samo nekoliko minuta nakon iskrene izjave kralja Čarlsa III, u kojoj je sve olimpijce nazvao "inspiracijom".

Monarh je čestitao njihovim "izuzetnim uspesima" i istakao njihov "sirovi talenat, istinsku hrabrost i naporan rad" u poruci koja je stigla samo nekoliko sati pre završnih trenutaka Olimpijskih igara u francuskoj prestonici.

Blistava ceremonija zatvaranja održaće se na Stade de France u 21:00.

U svom punom saopštenju on je rekao: „Moja supruga mi se pridružuje u slanju naših najtoplijih čestitki takmičarima i njihovim timovima za podršku iz tima GB i širom Komonvelta, za njihove brojne izuzetne uspehe na Olimpijskim igrama u Parizu.

„Vaša dostignuća, u mnogim disciplinama, nastala su iz te neprocenjive kombinacije sirovog talenta, istinske hrabrosti i teškog rada tokom mnogo godina, uglađene ovih proteklih nedelja sportskim duhom i timskim duhom u najboljoj tradiciji Igara.

„Dok se zahvaljujemo Francuskoj što je domaćin tako divnog turnira i gledamo na Paraolimpijske igre koje su pred nama, mogu samo da kažem da ste nam svi bili inspiracija.“

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs