Novaku je na OI prišla ova prelepa holivudska glumica: A Jelena stoji pored njega vidno šokirana

Novak Đoković je najbolji teniser na svetu, a samim tim je i planetarno popularan, stoga i ne čudi što ga gde god da se pojavi saleću obožavatelji, a ima ih mnogo i među holivuskim zvezdama, ona je jedna od njih

Celebrities
07:51h
Novaku je na OI prišla ova prelepa holivudska glumica: A Jelena stoji pored njega vidno šokirana
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gotove su još jedne Olimpijske igre, večeras je zatvaranje Olimpijskih igara 2024 u Parizu i sledi ceremonija završetka dvonedeljne najveće smotre svetskog sporta i pozdravljanje sledećeg organizatora.

U ove dve nedelje Srbija se okitila sa čak 5 olimpijskih medalja, 3 zlata, 1 srebra i 1 bronze. Ponosni smo na brnzane košarkaše, srebrnu tekvondistkinju i zlatne vaterpoliste, streljaše i tenisera.

Novak Đoković konačno je osvojio tu dugo sanjanu zlatnu medalju na Olimpijadi, čime je zaokružio svoj uspeh i osvojio sve što se u tenisu osvojiti može.

A uoči zvaničnog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, pre nešto više od dve nedelje, Novak Đoković je prisustvovao gala večeri organizovanoj od strane “Louis Vuitton Fondacije” u društvu svoje supruge Jelene. Prilikom ulaska u salu, njima je oduševljeno prišla planetarno popularna glumica Zendaja. Novak je izdominirao kao i uvek sa svojim šmekerskim manirima, a Zendaja nije sklanjala osmeh sa lica! Ko zna! Možda je Zendaja sa Novakom pričala o svom iskustvu sa tenisom, prilikom snimanja njenog novog filma “Challengers”!

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs