Reper je na Olimpijskim igrama postao profesionalni navijač: Kad čujete cifru koju je zaradio, zavrteće vam se u glavi

Navijanje za svoju domovinu je najveće zadovoljstvo za sve patriote, ali Snup Dog je to uspeo i da unovči

Celebrities
Reper je na Olimpijskim igrama postao profesionalni navijač: Kad čujete cifru koju je zaradio, zavrteće vam se u glavi
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnogo nezaboravnih trenutaka je bilo u vezi sa sportistima tokom Olimpijskih igara u Parizu 2024. međutim postoji neko ko je uspeo da se istakne, ne u sportu, već po navijanju, a to je reper Snoop Dogg.

Društveni mediji i internet brujali su o 52-godišnjem reperu koji je postavio svojevrsni standard o tome šta znači navijati za svoj tim i na kraju dokazao zašto je bio odličan izbor da mu se dozvoli da služi kao zvanični američki olimpijski igrač i nosilac baklje pred ceremoniju otvaranja.

Snup Dog
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od tada je imao mnogo trenutaka koji su postali viralni, kao što je njegov komentar o igri na meču u badmintonu između SAD-a i Kine, pa kada je navijao za Simone Biles sa njenom porodicom i plesao na tribinama ostavljajući ceo ženski tim da se kikoće i što je najupečatljivije, obukao se u konjičku opremu zajedno sa bliskom prijateljicom Martom Stjuart da gleda finale dresure američkog tima. I verujte nam, to nije ni pola od svega što je pokazao.

Snup Dog
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako su fanovi oduševljeni koliko je pevač strastven tokom navijanja na Olimpijskim igrama, mnogi se pitaju zašto se svuda pojavljuje. Možda ćete biti iznenađeni kada saznate da koliko god da je veliki obožavalac, on je takođe i plaćen da bude tamo. A evo i koliko on zarađuje dok izražava svoj patriotizam.

Snup Dog
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Spekulacije o tome koliko je reper zaradio na Olimpijadi počele su da kruže društvenim mrežama kada je jedan korisnik X-a, bivšeg Tvitera objavio:„Sedeći pored izvršnog direktora NBC-a na večeri, rekao mi je da Snup dobija 500.000 dolara dnevno plus troškove da promoviše Olimpijske igre. Od džina i soka do nekoliko miliona da bude slavna ličnost na Olimpijadi – kakav svet“.

Kasnije se pročulo da ta cifra ne uključuje dodatne troškove, koji bi najverovatnije bili pokriveni, ali se ne računaju u toj cifri od 500.000 dolara. Pošto Olimpijske igre traju 18 dana, to bi Snupovu isplatu sabralo do neverovatnih 9 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs