LOS ANĐELES

POGLEDAJTE ZAŠTO KAŽU DA JE OVO NAJBOLJI NASTUP IKAD NA SUPERBOLU! (VIDEO)

Hip hop legende izvele su u 14 minuta neke od najpoznatijih hitova koji su obeležili proteklih 30 godina, a društvene mreže su proglasili šou "najboljim u istoriji".

Vip priča
10:09h
POGLEDAJTE ZAŠTO KAŽU DA JE OVO NAJBOLJI NASTUP IKAD NA SUPERBOLU! (VIDEO)
SUPERBOUL, Foto: Profimedia

Od prve najave ovogodišnjeg Super Bowl Halftime nastupa koji predvode legende hip hop scene, bilo je jasno da će nastup u Los Anđelesu biti spektakularan, ali, komentari na društvenim mrežama pokazuju kako je slavna petorka nadmašila sva očekivanja. Goreo je stadion u poluvremenu utakmice kada je na teren postavljena impresivna scenografija koja je dočarala neke od najpoznatijih scena hip hop hitova i bila je to savršena mizička tačka na i povratku najvećeg sportsko - zabavnog događaja u Los Anđeles.

Dr. Dre, Snup Dog, Meri Dćej Blajdž, Eminem i Kendrik Lamar u 14 minuta izveli su neke od najpoznatijih hitova koji su obeležili proteklih 30 godina muzičke scene.

Šou su otvorili Dr. Dre i Snup Dog s izvedbom hita „Next Episode“, a pratili su ih izvrsni plesači na sceni koja je izgledala kao pogled s neba na vizuru Los Ančelesa. Dvojac se na vrh bine popeo uz stihove „California Love“, a usledio je niz dobro poznatih hitova.

Publika poludela na gosta iznenađenja

Kao i svake godine, očekivalo se iznenađenje na sceni, ali, uz pet vrsnih muzičara, malo je ko očekivao da će nadmašiti sami sebe kad se na binu pojavio 50 Cent kako visi sa plafona podsećajući na scenu iz video spota „In the Club“.

Meri Džej Blajdž, kojoj ovo nije prvo pojavljivanje na Superboulu jer je već ranije nastupala kao gošća, savršenom je vokalnom izvedbom podsetila publiku na svoje hitove „Family Affair“ i „No More Drama“, dok je Kendrik Lamar izveo „Alright“ uz pratnju brojnih plesača koji su nosili trasparente s natpisom „Dre Day“.

Šou je „ukrao“ Eminem u sjajnoj završnici s izvedbom hita „Lose Yourself“. Bio je ovo, bez sumnje, jedan od nastupa za pamćenje, a slavlje je u Los Anđelesu tek počelo nakon što su domaći Ramsi pobedili Sinsinati Bengalse s rezultatom 23 – 20.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs