pogledajte

NAJVEĆI ZAVODNIK IZ PRIJATELJA DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Šta se desilo Metu Leblanku? (FOTO)

Ni godinu dana nakon ponovnog okupljanja 'Prijatelja', jedan od omiljenih likova, popularni Džoi (Met Leblank) iznenadio je podednako paparace, kao i javnost,viškom kilograma, ali i svojom neprepoznatljivošću

Star look
Autor:
NAJVEĆI ZAVODNIK IZ PRIJATELJA DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Šta se desilo Metu Leblanku? (FOTO)
Met Leblank, Foto: Profimedia

Za razliku od većine svojih kolega i prijatelja iz istoimene serije 'Prijatelji', nakon završetka snimanja iste, 54-godišnji Met Leblank nije iskoristio talas slave da izgradi još bolju glumačku karijeru. Danas se retko pojavljuje u javnosti, a poslednji put zvanično se pojavio pre gotovo godinu dana na okupljanju popularne ekipe.

Paparaci su nemalo ostali bez teksta kada su na parkingu jedne prodavnice u Los Anđelesu u muškarcu s viškom kilograma, obučenog u crno i sakrivenog iza crnog kačketa i sunčanih naočara, prepoznali legendarnog Džoija, odnosno Meta Leblanka.

OPSEDAJU GA DEVOJKE, A NJEMU JE ONA SVE: Ko je danski princ Nikolaj (22) za koga kažu da je najlepši i najzgodniji?

Met Leblank
foto: Profimedia

Svojim zapuštenim izgledom iznenadio je sve, posebno jer je u kultnim 'Prijateljima' zahvaljujući svom lepuškastom izgledu i dobro izdefinisanom telu bio najveći zavodnik, čijem šarmu, ali i dobro poznatim rečenicama 'How You Doin'?' samo su retke odolele.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs