ŠUŠKA SE

NIKADA NIJE ODUSTALA OD NJEGA: Dženifer Aniston pomaže Bredu Pitu da spere ljagu sa svog imena! (FOTO)

Upućeni kažu da je upravo Dženifer Aniston ohrabrivala bivšeg supruga da progovori o svemu i spere ljagu sa svog imena

Šuška se
Autor:
NIKADA NIJE ODUSTALA OD NJEGA: Dženifer Aniston pomaže Bredu Pitu da spere ljagu sa svog imena! (FOTO)
Dženifer Aniston i Bred Pit, Foto: Profimedia

Prošlo je već pet godina od najpoznatijeg holivudskog razvoda - onog između Anđeline Džoli i Breda Pita, koji slovi za jednu od najdužih i "najotrovnijih" brakorazvodnih parnica u Holivudu. Prošle nedelje je konačno došlo do kakvog takvog pomaka, koji su mnogi ocenili kao bitan korak ka finaliziranju nagodbe bivših supružnika. Anđelina je, naime, dobila zeleno svetlo za prodaju svog udela u francuskom imanju i vinogradu u vrednosti od 164 milijuna dolara, čije vlasništvo deli s Bredom Pitom. Samo nekoliko dana ranije slavni je glumac, koji je do sada uglavnom ćutao oko detalja o okončanju njihovog braka, u novim sudskim dokumentima bivšu suprugu nazvao "osvetoljubivom" zbog njenog navodnog pokušaja da mu onemogući pravo prvog otkupa spornog imanja i tako ga izbaci iz njihovog dogovora.

OVO JE POLUSESTRA PRINČEVA HARIJA I VILIJAMA O KOJOJ SE U JAVNOSTI NIKADA NE GOVORI: Evo zbog čega!

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Upućeni kažu da je Pit sada spreman da spere ljagu sa svog imena jer smatra da ga je Anđelina pošteno ocrnila. Ona je, naime, prilikom podnošenja zahteva za razvod optužila Breda da je bio pijan te da je fizički zlostavljao svog tada 15-godišnjeg sina Medoksa tokom njihove žestoke svađe u privatnom avionu. Pit je odbacio optužbe, sud ga je takođe oslobodio optužbi, ali je Bred priznao da je u tom razdoblju "previše pio" te da je 18 meseci posećivao anonimne alkoholičare. "Od prvog dana Bred oseća da Anđelina ima neku svoju misiju da ga uništi i predstavi ga kao glavnog negativca. Smatra da su ga njene izjave i sudski dokumenti prikazali u vrlo lošem svetlu", rekao je izvor blizak glumcu za "Closer" i dodao: "Iako je Bred dao sve od sebe da bude dostojanstven do kraja i ćuti, sada je odlučan u tome da razjasni čitavu stvar nakon što se njihov razvod okonča. Želi priliku za intervju u kojem bi očistio ljagu sa svog imena i popravio deo štete za koju smatra da mu je Anđelina nanela. Ne želi da izgleda kao ogorčeni bivši muž, već želi da ostatne dostojanstven, ali iskren do kraja, koliko god je to moguće."

DA LI JE SELENA GOMEZ SMUVALA NAJPOŽELJNIJEG FRAJERA HOLIVUDA: Mogu li konačno Džastin i Hejli da odahnu od hejtera?FOTO

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Iako je od prekida s Anđelinom dao niz intervjua, tokom svih je u velikoj meri izbegavao spomenuti razvod ili svoju bivšu suprugu. U međuvremenu, Anđelina je imala pregršt komentara i izjava u kojima je negativno govorila o svom bivšem suprugu, a između ostalog je izjavila da se bojala za sigurnost cele porodice i da joj je trebalo "puno snage da se iščupa iz pozicije u kojoj se našla te je osećala da mora da se razdvoji od oca svoje dece". I tako se u celu priču polako uvodi ime najpoznatije TV voditeljke koja bi mogla biti prvi Bredov izbor za dugoočekivani intervju. Bred je svoj prvi intervju pred TV publikom uživo imao davne 1998. godine i to baš u "Oprah" šouu, a ponovo se vratio u studio "Oprah Winfrey" 2004. godine nakon snimanja filma 'Mr. & Mrs. Smith', gde je upoznao i navodno se zaljubio u Anđelinu Džoli, dok je još bio u braku sa svojom prvom suprugom Dženifer Aniston. Ponovo je došao kod Opre 2008. godine kad su razgovarali o tome da će postati roditelj. Budući da se s bivšom suprugom Dženifer Aniston pomirio nakon više od deset godina od njihovog razvoda, upućeni izvori kažu da je upravo Dženifer iz senke ohrabrivala svog bivšeg supruga da progovori o svemu i spere ljagu sa svog imena. "Džen zna koliko je to sve bolno za Breda. Predložila mu je da se prvo obrati Opri, s čime se Bred složio", rekao je izvor. "Iako je Bred mogao direktno da ode kod Opre, zahvalan je i puno mu znači to što zna da ima podršku Dženifer, kada je u pitanju taj intervju u kojem bi konačno progovorio o svemu. Dženifer veruje i da bi taj intervju mogao da pomogne Bredu i Anđelini i omogući im skladniji odnos", rekao je izvor blizak holivudskim zvezdama za "Closer".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs