BOGINJA LEPOTE

MOGU DA JE MRZE I ZOVU ROSPIJOM, ALI NJENOJ LEPOTI SVI MOGU SAMO DA SE POKLONE: Anđelina Džoli stari unazad!(FOTO)

Kada je Bog delio lepotu, Anđelina Džoli je stajala u prvom redu...

Star look
15:19h Autor:
MOGU DA JE MRZE I ZOVU ROSPIJOM, ALI NJENOJ LEPOTI SVI MOGU SAMO DA SE POKLONE: Anđelina Džoli stari unazad!(FOTO)
Foto: Profimedia

Da, ona je jedan od najlepših žena sveta. Tačka.

Možemo da je volimo ili ne volimo, da debatujemo o njenim glumačkim veštinama, burnoj prošlosti, ljubavnom životu, razvodu od Breda Pita, seksualnosti njene dece, ali o njenoj lepoti - NE!

Jedina osoba koja možda zaista može da ponese epitet boginje lepote, kao je popularno nazivaju, je upravo ona.

Ali, neverovatna činjenica je ono što mi vidimo golim okom, a jedna fotografija nam je dokumentivala, a to je da Anđelina Džoli danas, u petoj deceniji, izgleda bolje nego ikada! Tačnije, bolje nego pre skoro dve decenije, kada je nastala fotografija o kojoj govorimo.

ANĐELINA DŽOLI ZAPALILA INTERNET: O ovoj fotografiji danas priča ceo svet! (FOTO)

Na njenom licu se jasno vidi da nije radila nikave hirurske zahvate, bar ne invanzivne, čak ni primetne, a njeno lice izgleda kao pefektno, tako da bi na njemu mogle da joj pozavide i dvadesetogodišnjakinje.

Naravno da nam je jasno da vreme ne stoji ni za koga, pa ni za nju, ali to da joj godine donose na lepoti i privlačnosti, to ne možemo da poreknemo sve da se postavimo na trepavice.

I ne, nismo naivni da mislimo da ona nema nijednu boru, i naravno da smo svesni da se podvrgava odredjenim tretmanima podmlađivanja, ali uprkos svemu tome i nivou suptilnosti sa kojim to radi - njen mladolik izgled je fascinantan i prosto oduzima dah.

I jos nešto, sta god da radi, radi toliko do te mere suprilno, kao prava dama, da ni vi ni mi ne možemo da upremo prstom i kažemo: "E, to je uradila!"

Anđelina, šta god neki od nas mislili o tebi - ti izgledaš kao boginja! Nema dalje!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs