LOREN HATON

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU SE U 79. GODINI SLIKALA U TOPLESU: Ona svoje godine nosi bolje nego iko! (FOTO)

Loren Haton, slavna američka glumica, poznata po bezvremenskoj lepoti i širokom blistavom osmehu i danas na pragu 80 osvaja svojim izgledom. Ovoga puta uspela je da nadmađi samu sebe. Stala pred objektiv u toplesu!

Moda
Autor:
JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU SE U 79. GODINI SLIKALA U TOPLESU: Ona svoje godine nosi bolje nego iko! (FOTO)
Loren Haton, Foto: Profimedia

Pred kamerama je već dugih šest decenija, a isto toliko bavi se modelingom. Danas 78-godišnja Loren Haton osvanula je na naslovnici modnog magazina Harper’s Bazaar - i to u toplesu.

Da, dobro ste pročitali, legendarna glumica i model skinula se u toples te spremno pozirala, ponosna na svoje telo i godine koje tako dobro nosi.

Dok je grudi prikrivala rukama, bila je ogrnuta samo Gučijevim bež sakoom, a na sebi je imala karirane pantalone visokog struka. Plavu kosu uvila je u sitne kovrdže i ukrasila s zlatnim nakitom.

Veteranka kada je u pitanju modeling i manekenstvo, prisetila se svojih početaka i dolaska u Njujork gde je potpisala prvi ugovor.

‘U to vreme radila sam za Kristijana Diora za 50 dolara nedeljno, ali ono što me iznenadilo je kratki vek karijere modela. Tada sam imala 30. i znala sam da će uskoro doći mlađe koje bi me mogle zameniti. Zato sam želela da se zaštitim ugovorom koji bi mi osigurao malo duži staž u ovom poslu. Potpisala sam ugovor s Revlonom, tada najveći u industriji modelinga’, rekla je.

GOVORIO JE DA JE UVEK VREME ZA LUKSUZ: Kristijan Dior bio na rubu PROPASTI, a onda ga je ona vinula na vrh modne scene!

Loren Haton
foto: Profimedia

Inače, Haton kaže nema ništa protiv estetskih zahvata - sve dok su umereni.

‘Kada sam nedavno ponovo uskočila u ulogu modela, rekla sam im da se ne želim da se pretvaram da sam mlađa nego što jesam. Bili su oduševljeni i rekli mi da su me zato i angažovali. Današnje vreme postalo je jako teško za neke generacije. Znam neke ljude koji su se uništili operacijama, njihovo lice jednostavno više ne poznajem. Nisu isti’, zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs