kako vam se dopada?

JOŠ 5 GODINA ĆEMO GLEDATI NJENE BESPREKORNE STAJLINGE: Brižit Makron proslavila pobedu svog supruga u ovom kompletu!

Emanuel Makron je juče pobedio u drugom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj, pa će u narednih pet godini nastaviti svoj dosadašnji angažman.

Moda
Autor:
JOŠ 5 GODINA ĆEMO GLEDATI NJENE BESPREKORNE STAJLINGE: Brižit Makron proslavila pobedu svog supruga u ovom kompletu!
Brižit i Emanuel Makron, Foto: Profimedia

Na proslavi trijumfa društvo mu je pravila supruga Brižit, koja je bila sjajno raspoložena, a potrudila se da se i stilski uskladi sa Makronom.

Naime, gospođa Makron je baš poput muža izabrala upečatljivu nijansu teget boje, a ni ovog puta nije odstupila od svog svedenog, jednostavnog stila u kom često koketira sa muškom modom.

Ona je izabrala odelo u kom dominira kraći sako sa specifičnim kopčanjem i srebrnim detaljima, a ovaj moćan komad inspirisan je mornarskom uniformom. Kada je reč o kroju pantalona, prva dama Francuske izabrala je klasične cigaret pantalone na crtu dužine 7/8.

S-A-V-R-Š-E-N-O: Brižit Makron se pojavila u neverovatno STAJLIŠ odelu, dokazala da je najbolje obučena PRVA DAMA!(FOTO)

Brižit Makron, Emanuel Makron
foto: Profimedia

Izdanje je upotpunila elegantnim salonkama, ali i skupocenim, a ipak diskretnim minđušama. Odlučila se i za nešto drugačiju frizuru od uobičajene - podigla je prednji deo svoje bujne, plave kose.

Šta vi kažete na ovo izdanje?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs