GLASAJTE

MODNI OKRŠAJ JETRVA: Jelena Đoković i Saška odabirom pokazale koliko se razlikuju! Čiji stil je bolji? (ANKETA)

Želimo da čujemo vaše mišljenje

Moda
Autor:
MODNI OKRŠAJ JETRVA: Jelena Đoković i Saška odabirom pokazale koliko se razlikuju! Čiji stil je bolji? (ANKETA)
Foto: Milan Maricic/Antonio Ahel/ATAImages

Serbia open je završen, a veliku pažnju su osim samih tenisera izazvale i ove dve dame. Naime, puno se pisalo o stajlinzima, kako Jelene Đoković, tako i Saške, devojke Đorđa Đokovića.

Svaki njihov pokret se pomno pratio, a obe su ostale verne svom prepoznatljivom stilu. I dok je Jelena birala svedenije i ležernije kombinacije za ovu priliku, Saška se istakla stajlingom u jarkim bojama.

Prvog dana Jelena se pojavila odevena u krem boju od glave do pete. Uske farmerke, ležerna jakna i marama u plavim tonovima bili su njen izbor.

Drugog dana turnira fotografi su "ulovili" i lepu plavuša, Sašku koja se pojavila u zanimljivoj pink kombinaciji. Pink duži blejzer, suknjica u istoj nijansi i bela majica odlično su stajali na voditeljki. A sa par zanimljivih detalja, dodatno je začinila stajling. Beli šešir, naočare u drečavo roze boji, kao i sat na ruci, savršeno su upotpunili stajling.

Saška Veselinov
foto: Milan Maricic/ATAImages

Ovog puta Jelena je blistala u belim patikama, belim ravnim farmerkama, bluzi u istoj boji, kao i širokom, rupičastom džemeru na kratke rukave.

Ostaje da čujemo sud modnih kritičara o tome koja od njih dve je pobednik ovog modnog okršaja.

A mi pitamo vas, po vašem mišljenju, koja jetrva je bila na visini zadatka? Glasajte:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs