OVO JE BIO POSAO JELENE PRE NEGO ŠTO JE UPOZNALA ĐOKOVIĆA: Šokiraćete se kada budete videli šta je radila za malu platu

Jelena Đoković nije uvek živela i bila imućna kao danas.

Celebrities
Autor:
OVO JE BIO POSAO JELENE PRE NEGO ŠTO JE UPOZNALA ĐOKOVIĆA: Šokiraćete se kada budete videli šta je radila za malu platu
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Jelena Đoković potiče iz skromne porodice, zbog čega je morala da radi kao mlada i da se bori, kako bi postigla svoje ciljeve.

Njena prijateljica iz odeljenja je za medije ispričala sve o tome koliko se trudila da postigne svoje ciljeve, stekne visoko obrazovanje i koje poslove je radila, a prenosi ,,Svet".

,,Jelena je uvek bila drugačija od svih nas, bila je ambiciozna devojčica. Imala je probleme da se uklopi u društvo zbog toga. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu baš najbolje razumeli" počela je priču dama koja je usput napomenula da ne želi da joj se spominje ime. No, ipak o drugarici je nastavila da iznosi detalje.

Jelena i Novak Đoković
foto: Printscreen Instagram - jelenadjokovicndf

,,Sada, kada gledam sa ove distance, dobro je što je bila vredna i uporna devojka. Trenirala je tenis čitavu osnovnu školu i otud datira njeno poznanstvo sa Novakom. Sestra i ona želele su da odu u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvare bile su sportske stipendije pošto im roditelji nisu imali novca." istakla je njena prijateljica.

,,Sestra je prva otišla i to je za Jelenu bio veliki šok, jer je za nju izuzetno vezana" kazala je prijateljica Novakove supruge, i za sam kraj otkrila gde je Novakova izabranica radila i koliku je platu imala.

,,Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara. Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je veoma vredna, pedantna, povučena".

Novak i Jelena Đoković
foto: Profimedia

,,Svi danas u toj kladionici pričaju lepo o njoj. Radila je nekoliko meseci i o tom iskustvu otvoreno govori, to ne krije. Kasnije je bila promoterka na raznim događajima."

Skromnost koja se danas nazire u Jeleninim postupcima očigledno datira još iz tog perioda. I ona i Novak potiču iz porodica sa skromnim primanjima i vrlo dobro znaju kako izgleda pomučiti se i stvoriti.

Njihov humanitarni rad takođe svedoči tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs