BIO SAM S UDATIM ŽENAMA, SPRETAN SAM U KREVETU: Amara Gileta nisu jurili njihovi muževi, kaže da ume da čuva tajne

Njegov ljubavni život je vrlo turbulentan, ali se na kraju skrasio sa suprugom Mirelom

Celebrities
20:44h Autor:
BIO SAM S UDATIM ŽENAMA, SPRETAN SAM U KREVETU: Amara Gileta nisu jurili njihovi muževi, kaže da ume da čuva tajne
Foto: preentscreen/Youtube

Pevač Amar Gile Jašarspahić poznat je po burnom ljubavnom životu, a sada je sve šokirao izjavom kada je otkrio sa kakvim ženama je bio.

Naime, on je priznao da je imao afere sa udatim, ali da nikada nije uhvaćen "na delu".

"Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umem da čuvam tajne, a i spretan sam.", rekao je pevač za Informer.

Amar Gile
foto: preentscreen/Youtube

Prošla godina za pevača Amara Gileta bila je turbulentna, kako na ljubavnom tako i na privatnom planu.

"Ma dovoljno sam ja izlazio i provodio se, godinu i nešto, tako da više sam za rad, nekako m i odgovara da sam u kombiju sa svojom ekipom i da pevam", rekao je Gile za Grand Online.

Amar Gile
foto: Kurir / Sonja Spasić

Podsetimo, Gile se početkom 2020. razveo posle skoro četiri godine braka od svoje izabranice Ene Sarajlić sa kojom ima sina.

Rođen je u Zenici, tridesetog decembra 1990. godine. Osim što je poznat po muzici, talentovan je i u drugim sferama. Naime, svira čak devet instrumenata. Još jedan aspekt njegove ličnosti je humanitarni rad, budući da je Jašarspahić ambasador UNICEF-a za prava dece u regionu.

Posebno se izdvaja njegova izvedba pesme "Imam ljubav ali kome da je dam", koja je postala pravi hit na platformi YouTube, privukavši skoro četrdeset četiri miliona pregleda.

Amar se od supruge Ene razveo pre 5 godina.

- Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - izjavio je pevač tada.

"Amar i ja smo se razišli mirnim putem. Imamo divne godine iza sebe, kao i sina Darisa, koji je naše najveće bogatstvo. Znala sam za koga se udajem i da će njegovu popularnost pratiti raznorazni medijski napisi na koje se ja nisam obazirala", istakla je Ena za "Glamur".

"Amar je divan otac našem sinu. Nas dvoje ćemo ostati prijatelji, kao što smo bili i do sada", dodala je ona.

Jedno vreme se pisalo u medijima da je Amar navodno sa starletom koja je bila u popularnom rijalitiju. Međutim, pevač je demantovao te tvrdnje.

Naime, pevač je sada istakao da ona nikada i nije bila njegova devojka, a da je druga žena osvojila njegovo srce.

Dok se Gile pred kamerama iste emisije nadovezao rečima da je i dan danas voli na neki način jer je majka njegovog deteta.

"Glupo mi je da kažem bilo šta pogrešno o njoj jer je ona majka našeg deteta. Vežem se za nju srcem. Ja je i danas dan volim. Bila bi bruka i sramota da kažem da je ne volim. Ena je divna žena. I kad nije moja, ja sam ljubomoran."

Amar Gile
foto: Kurir / Sonja Spasić

2022. godine pobednik "Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić dobio je drugog sina sa izabranicom Mirelom, kom su ponosni roditelji dali ime Zlatan. Ime Zlatan simboliše osobu koja je poput zlata, plemenita i dragocena.

Mirela se ne pojavljuje u javnosti, pa malo ko zna kako ona izgleda.

Stil/Informer/Grand/Glamur

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs